Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Αργία μήτηρ πάσης κακίας... και μ@λακίας :)

Ξεκίνησε από ssbk23, Σεπτεμβρίου 13, 2013, 03:50:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ssbk23

Aργία μήτηρ πάσης κακίας όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και σήμερα ενώ περίμενα μια μεγάλη δουλειά για να την παραδώσω την Δευτέρα μου την ανέβαλλαν και έμεινα με μπόλικο χρόνο για σκότωμα.
Και εκεί που έπινα το φραπεδάκι μου μπροστά στην τηλεόραση και γέμιζα τη φυσιγγιοθήκη μου, ήρθε η ιδέα.
Πήρα ένα καλαμάκι για φραπέ, το έκοψα σε μικρά κομμάτια μήκους 1-2cm, "έσφαξα" και ένα φυσίγγι Νο8 και πήρα τα σκάγια.
Γέμισα τη μια πλευρά από τα κομμένα καλαμάκια με λίγη βρεγμένη χαρτοπετσέτα και τη ζούμπηξα.

Γέμισα με σκάγια, έβαλα λίγη βρεγμένη χαρτοπετσέτα από πάνω και ξαναζούμπηξα.

Στη συνέχεια τα έσπρωξα στην κάννη του ΒΤ65, από μπροστά (το καλαμάκι έχει εξωτερική διάμετρο 5,2mm) και έκανα μερικές βολές.
Ακολουθεί ένα βιντεάκι σε slow motion. Όλες οι βολές έγιναν από απόσταση 8μ περίπου.
Δυστυχώς το βίντεο δεν ήταν όσο εντυπωσιακό περίμενα  :-[
Μάστορας είναι και της κατσίκας ο κώλος που τα κάνει στρογγυλά!

Piperman

Ωραία διασπορά  :)
Μήπως να τα βάλεις μέσα σε συγκεντρωτήρα και να τον βάλεις μέσα στο μουγκανωτήρι
αφού το αδειάσεις;;;
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

ssbk23

Έχω κρατήσει μερικά φυσιγγάκια για να τα δώσω στον Χριστόφορο να τα βάλει στον Λύκο. :o :o :o
Μπορεί να έχει καλύτερη διασπορά εκεί  ;D ;D ;D ;D ;D
Μάστορας είναι και της κατσίκας ο κώλος που τα κάνει στρογγυλά!

Piperman

tassos

H ιδέα είναι πολυ καλή , θα το δοκιμάσω σίγουρα και εγώ.
  θυμάμαι πριν από 25 χρόνια που είχα ένα φλομπεράκι στα 10 μέτρα δεν βαρούσε καλύτερα από ότι στο βιντεάκι που είδαμε.
  Έχω την πεποίθηση πως αν γίνει πιο προσεγμένο και λίγο πιο ανθεκτικό το ποτηράκι - συγκεντρωτήρας της πατέντας θα μεγαλώσει το βεληνεκές και ίσως γίνει πιο ομοιόμορφη η κατανομή των σκαγιών.

Μ αρέσει  8)

ΣΤΡΑΤΟΣ

Δανείζομαι τον τίτλο του θέματος (νομίζω, στο τέλος του βίντεο θα συμφωνήσετε μαζί μου) για να σας παρουσιάσω υον ΑΠΟΛΥΤΟ Γάλλο "Κάγκουρα".
Τελικά, για πολλούς "ό,τι λάμπει είναι χρυσός".

Lionheart

Γαλλος με Αγγλικο οπλο o Απολυτος Gay Συνδυασμος ::) :-X για δειτε στο 3:30 πως βιδωνει το καπακι του πυργου ;D ;D ;D ;D ;D ;D
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

Christopher

Παράθεση από: Lionheart στις Οκτωβρίου 10, 2013, 12:59:12 ΠΜ
Γαλλος με Αγγλικο οπλο o Απολυτος Gay Συνδυασμος ::) :-X για δειτε στο 3:30 πως βιδωνει το καπακι του πυργου ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

diana350magnum

Μη δείτε εναν άνθρωπο με λεπτούς τρόπους, πέφτετε να τον φάτε!  :P :P

Piperman

ΜΠΕΦ

Ακου αεροβολο να ριχνει σκαγια,αυτο λεγεται ιεροσυλια να μην πω βλασφημια.