Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Στόχοι για αεροβόλο

Ξεκίνησε από Piperman, Σεπτεμβρίου 15, 2013, 09:54:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

mikesf

Plinking rulez...

Και το χαρτί όμως έχει την χάρη του, είναι πιο τεχνικό και αν μη τι άλλο πιο απαιτητικό. Σε εξελίσει αλλά κουράζει αν το παρακάνεις. Πάν μέτρον άριστον...

Plinking στις διακοπές, "ανακύκλωση" στα 70+ με το 90άρι με ανοιχτά(μην βρούμε και κανένα μπελά...)

Ανώνυμοι Αεροβολικοί

Piperman

Αυτό δεν είναι plinking,
ονομάζεται κομποστοποίηση του σκράπ  ;D ;D ;D
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

mikesf

Παράθεση από: PIPERMAN στις Σεπτεμβρίου 16, 2013, 10:44:40 ΠΜ
Αυτό δεν είναι plinking,
ονομάζεται κομποστοποίηση του σκράπ  ;D ;D ;D

Το 6,35 χτυπάει λίγο δυνατά, και ας είναι μόνο 17 ποδόλιβρες...  ;D ;D ;D

:D :D :D
Ανώνυμοι Αεροβολικοί

Piperman

Άι νόου μαν,άι αλσο χάβ εξιτριανταπέντε,σπρίνγκ μπάτ νο τουάνγκς...  ;D
Χτές σε μια ανάπαυλα από τη δουλειά έριξα καμμιά 50αριά
και φτάνει απίστευτα μακριά με απίστευτη δύναμη.
Ρίχνουμε και τα ίδια σφαιράκια... ::) 8) ;)

tassos

To παραπάνω βιντεάκι το τράβηξα την εποχή που γλυκοκοίταζα το monsoon  :D :D

Πιθανόν αυτοί που ασχολούνται με αθλητική σκοποβολή ή που κάνουν βολές με αξιώσεις σε μικρά γκρουπάκια να γελάνε μ αυτό το βιντεάκι αλλά εγώ πραγματικά  ''γούσταρα '' την όλη φάση και μάλιστα γουστάρω όταν βλέπω και το βιντεάκι  ;D ;D

Ήθελα να δώ και πόσο γρήγορα μπορεί να ρίξει το όπλο καθώς  είχα στο μυαλό κατι περίεργες ιδέες για αυτοσχέδιους αγώνες με φιλαράκια του στυλ  πρακτικής σκοποβολής , με κίνηση , και με στόχους που την  ακούνε και  σπαρταράνε   ;D ;D

Ιδέες υπάρχουν πολλές  , σύντομα - μια που το θέμα αφορά στόχους -   θα φτιάξω και θα ποστάρω για κάτι μικρούς στόχους που οταν τους χτυπάς θα δηλώνεται η επιτυχία της βολής με κάποια σκόνη ή καπνό που θα βγάζουν

Προσεχώς  ...

mikesf

Παράθεση από: PIPERMAN στις Σεπτεμβρίου 16, 2013, 10:55:50 ΠΜ
Άι νόου μαν,άι αλσο χάβ εξιτριανταπέντε,σπρίνγκ μπάτ νο τουάνγκς...  ;D
Χτές σε μια ανάπαυλα από τη δουλειά έριξα καμμιά 50αριά
και φτάνει απίστευτα μακριά με απίστευτη δύναμη.
Ρίχνουμε και τα ίδια σφαιράκια... ::) 8) ;)

Γιες αντν αι αμ άουτ οφ δεμ... Πρέπει να πάω Παπαδάκη να φορτώσω...  ;)

(Εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω...  ;))
Ανώνυμοι Αεροβολικοί

asrael

Παράθεση από: tassos στις Σεπτεμβρίου 16, 2013, 10:58:35 ΠΜ

Πιθανόν αυτοί που ασχολούνται με αθλητική σκοποβολή ή που κάνουν βολές με αξιώσεις σε μικρά γκρουπάκια να γελάνε μ αυτό το βιντεάκι αλλά εγώ πραγματικά  ''γούσταρα '' την όλη φάση και μάλιστα γουστάρω όταν βλέπω και το βιντεάκι  ;D ;D

Ήθελα να δώ και πόσο γρήγορα μπορεί να ρίξει το όπλο καθώς  είχα στο μυαλό κατι περίεργες ιδέες για αυτοσχέδιους αγώνες με φιλαράκια του στυλ  πρακτικής σκοποβολής , με κίνηση , και με στόχους που την  ακούνε και  σπαρταράνε   ;D ;D

Ιδέες υπάρχουν πολλές  , σύντομα - μια που το θέμα αφορά στόχους -   θα φτιάξω και θα ποστάρω για κάτι μικρούς στόχους που οταν τους χτυπάς θα δηλώνεται η επιτυχία της βολής με κάποια σκόνη ή καπνό που θα βγάζουν

Προσεχώς  ...

Τάσσο μέσα στο μυαλό μου είσαι για την πρακτική .... κι εμένα μου αρέσει τέτοιο σενάριο βέβαια εδώ λίγο δύσκολο να το κάνουμε ..... στην επαρχία όμως είναι ωραίο το θέμα .... ακόμα και με πιστόλια co2
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

Christos Ni

Παράθεση από: asrael στις Σεπτεμβρίου 16, 2013, 11:13:08 ΠΜ
Παράθεση από: tassos στις Σεπτεμβρίου 16, 2013, 10:58:35 ΠΜ

Προσεχώς  ...

Τάσσο μέσα στο μυαλό μου είσαι για την πρακτική .... κι εμένα μου αρέσει τέτοιο σενάριο βέβαια εδώ λίγο δύσκολο να το κάνουμε ..... στην επαρχία όμως είναι ωραίο το θέμα .... ακόμα και με πιστόλια co2

Η επαρχια ακουσε το καλεσμα και ηδη εχει προχωρησει στις απαραιτητες ενεργειες

Ωραια πραματα μιλαμε!! Μετα την πρωτη βολη που μας δινει εκτος απο το προπετασμα λευκου αεριου και χορευτικες φιγουρες, προσφερεται για πλινκινγκ με ηχο που φτανει στα αυτια σου και απο τα 100 μετρα

8) 8) ;D

Αρνητικο η τιμη του  :'(

ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ !!!

Piperman

Χρήστο,
το νόημα είναι να χτυπάς και τον στόχο,
εσύ μάλλον χρειάζεσαι κάτι τέτοιο...

σε διαστάσεις 1.25Χ2.5 μέτρα πιστεύω πως με λίγη προσπάθεια θα την πετύχεις...
;D ;D ;D :P :P :P :-* :-* :-*

Christos Ni

Παράθεση από: PIPERMAN στις Σεπτεμβρίου 16, 2013, 11:53:22 ΠΜ
Χρήστο,
το νόημα είναι να χτυπάς και τον στόχο,
εσύ μάλλον χρειάζεσαι κάτι τέτοιο...

σε διαστάσεις 1.25Χ2.5 μέτρα πιστεύω πως με λίγη προσπάθεια θα την πετύχεις...
;D ;D ;D :P :P :P :-* :-* :-*

Φιλτατε Κωστα το νοημα ειναι δυσκολο να το εχει πιασει καποιος που για να ριξει σε καλυκακια πρεπει πρωτα να κανει διαβημα στον ΟΗΕ (αρπα και τη μπηχτη ;D ;D ;D)...
Επειδη εδω πλεον το αθλημα το εχουμε προαγει σε τετραημερη απασχοληση μεσα στη βδομαδα, το μονο που μπορω να σου προτεινω ειναι να πας σε οποιο μαγαζι οπτικων θελεις και
να διαλεξεις οποια γυαλια γουσταρεις να σου φορεσω την επομενη φορα που θα βρεθουμε!!!

Οσο για το στοχο 1,25 χ 2,50 μπορεις να στηθεις μεσα του για να δεις σε ποση ωρα σου κενταω το περιγραμμα....απλα διαλεξε διαμετρημα  :P

;)

ΥΓ  το χτυπημα του στοχου οπως καταλαβες δεν εχει πια νοημα για εμας...ειναι αυτονοητο
ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ !!!

asrael

Το γκαζάκι του ρίχνεις με κάτι που να κάνει σπινθήρα να έχει και οπτικά εφέ το θέαμα και ζέστη για τις κρύες μέρες του χειμώνα :D :D :D :D :D :D
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

Piperman

Πολύ άνετο σε βρίσκω,
από κοντά δε μας τά 'πες αυτά...  :D :D :D

Γειά σου ρε Χριστάρα,XL σε όλα σου... :)

Christos Ni

Παράθεση από: PIPERMAN στις Σεπτεμβρίου 16, 2013, 12:09:04 ΜΜ
Πολύ άνετο σε βρίσκω,

5XL, μη με ριχνεις  :D :D :D
ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ !!!

Piperman

Παράθεση από: Christos Ni στις Σεπτεμβρίου 16, 2013, 12:21:23 ΜΜ
Πολύ άνετο σε βρίσκω,

Ασορτί με τον ακατανόμαστο  ;D ;D ;D

Christos Ni

Παράθεση από: PIPERMAN στις Σεπτεμβρίου 16, 2013, 12:24:55 ΜΜ
Παράθεση από: Christos Ni στις Σεπτεμβρίου 16, 2013, 12:21:23 ΜΜ
Πολύ άνετο σε βρίσκω,

Ασορτί με τον ακατανόμαστο  ;D ;D ;D

Εξακολουθεις να με ριχνεις....εγω ειμαι ομορφος
να σου πω κιολας οτι λεω και σ αυτον....μεγαλα παιδια ειστε

;)
ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ !!!