Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Στόχοι για αεροβόλο

Ξεκίνησε από Piperman, Σεπτεμβρίου 15, 2013, 09:54:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Lionheart

Παράθεση από: Christopher στις Σεπτεμβρίου 28, 2013, 10:20:26 ΠΜ
Παράθεση από: PIPERMAN στις Σεπτεμβρίου 28, 2013, 10:12:58 ΠΜ
Παράθεση από: Christopher στις Σεπτεμβρίου 28, 2013, 10:12:00 ΠΜ
Εγω την αληθεια την εμαθα απο το τηλεφωνο. ;)

Γράψ' την ευλογημένε  ;

Σεταρισε στα 8 μετρα,και στα 40 εριξε 2 βολες για να βρει το κουτακι.

Παντως αυριο να εχεις τον νου σου,στην φιλαει. 8)
Μολις ειχα βαλει τα καινουργια δαχτυλιδια στην διοπτρα μου ( Χριστοφ σε ευχαριστω) και μηδενησα στα 8μ και εριχνε ενα Ντοτ και κατι ψιλα κατω. Πηγα να ριξω σε ενα μπουκαλι ξαπλωμενο στα 40 και η πρωτη βολη μου εφυγε Ψηλα :-X ( αφου δεν ηξερα που ριχνει ) την δευτερη κανενα προβλημα αφου βρηκα πλεων το ΠΟΙ. σε αντιθεση με καποιους που ξερουν το οπλο τους και ριχνουν εκει συνεχεια και τους πηρε επισης 2 βολες για να βρουν στοχο ( Παλι καλα ..............)
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

Piperman

Εσύ δήλωσες πως θα το χτυπήσεις με τη μία...  :P :P :P
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Lionheart

Μα ευκολο ειναι να το χτυπησω σιγα το δυσκολο, αρκει να ξερω που ριχνει το οπλο μου. 8) Οπως και να εχει θα σε δω αυριο πως θα αντιμετωπισεις το ΒΤ μου................
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Piperman

Ίσως να χρειαστεί να κρατάω το όπλο και με τα δύο χέρια...  8)

Lionheart

Παράθεση από: PIPERMAN στις Σεπτεμβρίου 28, 2013, 11:13:48 ΠΜ
Ίσως να χρειαστεί να κρατάω το όπλο και με τα δύο χέρια...  8)
Για αυτο παιζεις με ανοιχτα τελευταια ??? Για να εχεις την δικαιολογια ετοιμη.!!!....... Ριχνω με ανοιχτα ;D ;D ;D ;D

tassos

Παράθεση από: Christopher στις Σεπτεμβρίου 28, 2013, 10:20:26 ΠΜ
Παράθεση από: PIPERMAN στις Σεπτεμβρίου 28, 2013, 10:12:58 ΠΜ
Παράθεση από: Christopher στις Σεπτεμβρίου 28, 2013, 10:12:00 ΠΜ
Εγω την αληθεια την εμαθα απο το τηλεφωνο. ;)

Γράψ' την ευλογημένε  ;

Σεταρισε στα 8 μετρα,και στα 40 εριξε 2 βολες για να βρει το κουτακι.

Παντως αυριο να εχεις τον νου σου,στην φιλαει. 8)

Παρακαλώ  τον KF να αρχίσει να κρατάει τις απαραίτητες σημειώσεις στην συνέχεια του θέματος.
  Εχω την σθεναρή εντύπωση οτι το υλικό που θα προκύψει θα αποτελέσει το σενάριο της νέας του τανιας.
  Αυτό που φοβάμαι μάλιστα είναι οτι θα έχουμε αλλαγή ρόλων και πως ο πρωταγωνιστής θα ναι μάλλον ο  Φιλ.

Piperman

THR S500

Ενδιαφέρουσα κατασκευή.

kf66

Έτσι όπως ρίχνουμε εμείς 400 500 βολίδες στην καθισιά προσωπικά πιστεύω ότι μετά από 15 βολές
ο επόμενος στόχος θα είναι το μεγαφωνακη  και το led ;D ;D ;D ;D ;D ;D
καψοποστης
     Ν2

THR S500

Δεν υπάρχει πρόβλημα το μεγαφωνο είναι ασύρματο μπορείς να το έχεις δίπλα σου να το ακούς  ;D ;D ;D

michael1969

κατι που ειδαμε στο ιντερνετ και υλοποιησε ενας καλος μου φιλος

Δεν το εχουμε δοκιμασει ακομα αλλα προβλεπετε να είναι πολύ διασκεδαστικο.
Τα υλικα του είναι χοντρο γαλβανιζε συρμα και ροδέλες που κολησε με ένα ερασιτεχνικο σετ από οξυγόνα, τα περισοτερα υλικα τα ειχε πεταγμενα πωνα στον παγκο του. ;D ;D

Piperman

Γιάννης Κιο.

HW 97K
AT 44 4.5 
Stoeger X20 , TSS Β10 , Crossman 1377
Slavia 631 Lux

ikuzusfanis

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Φραγκίσκος

Εγώ έφτιαξα δοκιμαστικά αυτούς με διαφορετικές μοίρες στα σκέλη για να είναι ποιο εύκολη η περιστροφή τους από αδύνατα όπλα σαν το δικό μου (2 από σίδερο 3mm και 2 από αλουμίνιο)  μένει  να τους δοκιμάσουμε

http://www.ebay.com/itm/1-4-Steel-Walking-Flipping-shooting-Target-Metal-pistol-gun-deer-turkey-hunting-/360831061252?pt=Apparel_Merchandise&hash=item5403350d04&vxp=mtr