Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

bakis

Ξεκίνησε από bakis, Ιουλίου 18, 2011, 11:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

bakis

Λοιπόν καλησπέρα σε όλο το φόρουμ ελπίζω να έχουμε πολύ όρεξη για διάβασμα .και εύχομαι καλή επειτηχεία στους διαχειριστές και πολους χαιρετισμούς  στον φίλο μου τον Σταμάτη :D :D :D.

asrael

Καλώς όρισες Μπάμπη στο forum και σου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου καλή διαμονή διατροφή ( !!!!  :D :D :D :D ) και καλή συμετοχή :)

Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

bakis

Φίλε Σταμάτη και εγώ ευελπιστώ σε αυτό .

asrael

Παράθεση από: bakis στις Ιουλίου 19, 2011, 03:06:13 ΜΜ
Φίλε Σταμάτη και εγώ ευελπιστώ σε αυτό .

Συνέχεια κοιτάω κι εγώ αλλά κι όλοι εδώ να το εμπλουτίζουμε με άρθρα παρουσιάσεις κτλ κτλ να έχει ο νεοεισερχόμενος μπόλικη γνώση να αντλήσει :)

Αύγυοστο θα έρθω στιν πατρίδα και θα τα πούμε κι από κοντά :)
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

bakis

ελπιζω πριν τις 15 για να παμε λιγω να ξεδοσουμε και να ξεπιστουμε. ;) ;) ;)

asrael

Παράθεση από: bakis στις Ιουλίου 21, 2011, 11:37:47 ΜΜ
ελπιζω πριν τις 15 για να παμε λιγω να ξεδοσουμε και να ξεπιστουμε. ;) ;) ;)

Πρίν τις 15 θα είμαι :) Κι όχι άοπλος  ;D ;D ;D ;D

Βέβαια εσείς εκεί πάνω έχετε τέρατα, τα δικά μου όπλα ακόμα νηπιαγωγείο πάνε ( κάτω από 15 ποδόλιβρα ) και δύο από αυτά είναι ακόμα με το μπιμπερό ( εξάλιβρα )  :D :D

bakis

το ζητιμα ειναι να κανουν τη δουλεια τους με ακριβια χειρουργου  :D :D :D :D :D και αυτο δεν ειναι κακο.

asrael

Πλέον και το BSA μου βρήκε τις λιχουδίτσες του ( θα ανεβάσω αργότερα group ) ναί είναι εντελώς χειρουργείο όπως και το 97άρι μου :)

Θα τα δείς κι από κοντά άλλωστε :)

bakis

θα περιμένω φιλαράκι μου  ;) ;) ;)