Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Χρειαζομαι βοηθεια

Ξεκίνησε από xristakos2002, Φεβρουαρίου 20, 2014, 01:38:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΜΠΕΦ

Την παροιμια δεν ηξερες δεν ρωταγες την ξερεις ? ακου τι λεει ο σοφος λαος,δεν ξερεις που λενε φωνη λαου οργη Θεου ?Θα πεταξεις μετα για 30 οτι εδωσες...

xristakos2002

Λοιπον..με περισια χαρα..καταφερα να αγορασω ενα bam 19..το πηρα χθες αλλα λογο υποχρεωσεων δεν καταφερα να το επεξεργαστω κ πολυ..καθολου θα ελεγα...μολις σημερα το μεσημερι καταφερα να ριξω μια βολη ετσι για να το δω..εντυπωσιαστηκα με την δυναμη,ισως γιατι δεν εχω ξαναριξει κ ποτε με τουφεκι παρα μονο με αεροβολο πιστολι.. μου εβγαλε λιγο καπνο η κανη ομολογω dieseling δλδ..αν το λεω κ καλα αλλα πρεπει να ριξω αρκετες να δω αν θα στρωσει.ετσι δεν ειναι???αλλα αν δεν στρωσει πρεπει να του κανω απολιπανση κ λιπανση απο την αρχη ε???πραγμα που μονος μου..δεν παιζει καθοτι ασχετος εντελως!!

kf66

φίλε xristakos2002 μην βιάζεσαι μια βολή έριξες ρίξε αδελφέ μου αρκετές βολίδες δες τι κάνει με τα σκοπευτικά πως ρίχνει αν κάνει συγκέντρωση έχεις μπροστά σου πολλά να συναντήσεις και να μάθεις θα σου λύσουν όλες της απορίες τα παιδιά στο φόρουμ
εύχομαι να το χαρείς το όπλο
καψοποστης
     Ν2

kostas100

Εισαι στο σωστο Φορουμ το γνωριζουν το αθλημα καλα κατι λεβεντοπαιδα εδω..

Christopher

Kαλοριζικο και καλοριχτο,ριξε καμια 100στη βολες και βλέπεις,πρεπει να σταματησει η καπνα.

Ντιζελινγκ κανουν και οπλα των 600+ευρω.
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

viston

μπορεις να καθαρισεις και μ ενα σχοινακι και πανακι την κανη στα ασιατικα μερικες φορες φωλιαζουν αρκουδιτσες μεσα ;)
καλοριζικο να το χαρεις

Piperman

Καλορίζικο και να το χαρείς με την καρδιά σου  :)
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

kostas100

Παράθεση από: viston στις Μάρτιος 01, 2014, 12:12:04 ΠΜ
μπορεις να καθαρισεις και μ ενα σχοινακι και πανακι την κανη στα ασιατικα μερικες φορες φωλιαζουν αρκουδιτσες μεσα ;)
καλοριζικο να το χαρεις
Panda ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

mikesf

Παράθεση από: kostas100 στις Μάρτιος 01, 2014, 01:45:04 ΠΜ
Παράθεση από: viston στις Μάρτιος 01, 2014, 12:12:04 ΠΜμπορεις να καθαρισεις και μ ενα σχοινακι και πανακι την κανη στα ασιατικα μερικες φορες φωλιαζουν αρκουδιτσες μεσα ;)
καλοριζικο να το χαρεις
Panda ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Χαχαχαχαχα

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Ανώνυμοι Αεροβολικοί