Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Στράβωμα κάνης

Ξεκίνησε από geop, Απριλίου 09, 2014, 11:47:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

mikesf

Παράθεση από: gatos στις Απριλίου 10, 2014, 09:44:15 ΠΜ
Έτσι κράαααααακκκκκκ, οπλίζω εγώ. Από τύχη φαντάζομαι, μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα... :)

Και μετά φταίνε τα όπλα για τα χέρια σου... Ι-5...
Ανώνυμοι Αεροβολικοί

Piperman

Παράθεση από: mikesf στις Απριλίου 10, 2014, 10:02:15 ΠΜ
Έτσι κράαααααακκκκκκ, οπλίζω εγώ. Από τύχη φαντάζομαι, μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα... :)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

gatos

Παράθεση από: mikesf στις Απριλίου 10, 2014, 10:02:15 ΠΜ

:P

Η αλήθεια είναι πως δεν φταίνε τα όπλα για τα χέρια μου, αλλά τα χέρια μου για τα όπλα... ;D ;D ;D
HW95 .22 (Lion)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.

Lionheart

Παράθεση από: PIPERMAN στις Απριλίου 10, 2014, 10:01:35 ΠΜ
Φίλ άμα σου ξαναδανείσω ψαροτούφεκο γράψε μου  ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

Christopher

Παράθεση από: PIPERMAN στις Απριλίου 10, 2014, 09:42:23 ΠΜ
Ευτυχώς δε μου 'χει τύχει.
Πάντως πολλούς βλέπω στο σκ/ριο και οπλίζουν δίχως αύριο,κράαααααακκκκκκ,
και μάλιστα με μαλακά όπλα.Την ακούει και η σκανδάλη και η κάνη  ;)
Μακροπρόθεσμα δημιουργείται πρόβλημα

Δειτε πως οπλιζει ο Κωστας 100,και παρτε μαθηματα 8)
Επισεις κλεινουμε γλυκα την κανη και οχι πεταχτα,σε hw30,hw50,hw97,hw95,hw90 HW80,hw98,TX200.Diana 38,xατσαν ολα τα μοντελα κλπ.
Αν θελεις να εχεις οπλο 8)και οχι σωβρακο ;D ;D ;D
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

drakos

Aν είναι να οπλιζω σα τον Κωστα 100 και να φοβάμαι μη σπασω τ΄αυγα ,τη καναμε   :D .
Όταν οι αλλοι εκδικητες εχουν βαρεσει 10 καλυκες , εγω θα ψάχνω το δευτερο  ::) ,
και όταν βρω το δευτερο , θα εχουν εξαφανιστεί οι καλυκες απ΄το τερεν ;D .
Περα απ΄την πλακα , το καλο οπλο φαινεται στη συνεχης χρηση , και δε μπορω κάθε
στιγμη να σκεφτομαι μη παθει κατι . Μπαινω σε ρυθμο και ριχνω .Δε κρεμιέμαι στη κανη .
Όταν ριχνεις δυο κουτακια σερι , θα εχεις και τις σκληρες οπλισεις και τις μαλακες ,
αλλα εκει φαινεται η ποιοτητα . Το 80αρακι μου εχει περιπου 50000 βολες και δεν είναι
σωβρακο , κλεινει σα χρηματοκιβωτιο , δεν εχω αλλαξει τσιμουχακι κανης ακομη ,
και ολοι μου λενε τι εχω κανει στη σκανδαλη , ενώ δε την εχω πειραξει ποτε  .
L a z e r
Φαλτσετα
Ματσετα
Μπαλτας

kostas100

To Diana λειτουργουσε ρολοι μετα απο ενα Σαβ -Κυριακο και οπλισματα κρακ -κρουκ απο 5-6 διαφορετικους χρηστες, αρχισε να ψιλογρατζουναει και αυτο εγινε απο λαθος χρηση και οχι
απο κακη ποιοτητα του αεροβολου.(αυτα τελειωσαν)
Εκτοτε τα οπλιζω οπως πρεπει και λειτουργουν χωρις προβληματα..(ας μην ριξω στο καλικακι)
Ο καθενας κανει οτι θελει και αναλαμβανει την ευθυνη για το αποτελεσμα..
η ποιοτητα του οπλου δεν ειναι να οπλιζει στο παγκο και να κρεμιομαστε κατα την οπλιση,το οπλο
εχει οπλισει και το πισω μερος του πιστονιου κοντραρει στον κυλινδρο και τον πληγωνει.
Ο Πιπ οπλιζει πολυ καλα τα οπλα του και δεν τα αφηνει οπλισμενα πολυ ωρα ,τα ριχνει αμεσως.

mikesf

Η σωστη όπλιση είναι κόντρα στο ισχίο του ποδιού μας.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Ανώνυμοι Αεροβολικοί

kostas100

Παράθεση από: mikesf στις Απριλίου 10, 2014, 09:07:04 ΜΜ
Η σωστη όπλιση είναι κόντρα στο ισχίο του ποδιού μας.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
+1000
Aλλα οταν οπλισει δεν συνεχιζεις να σπρωχνεις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ξερω πολυ καλα τι λεω Μιχαλη ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Στον χαβαλε και στο κυνηγι ,ποιος θα κοπανησει τον καλικα γινοταν χαμος,και οχι χρηση,θα το
χαρακτηριζα κακη χρηση η καταχρηση ......
Με καλη χρηση δεν χαλαει ποτε κατι .......συνηθως !!!!!!!

Lionheart

Παράθεση από: kostas100 στις Απριλίου 10, 2014, 08:39:24 ΜΜ
To Diana λειτουργουσε ρολοι μετα απο ενα Σαβ -Κυριακο και οπλισματα κρακ -κρουκ απο 5-6 διαφορετικους χρηστες, αρχισε να ψιλογρατζουναει και αυτο εγινε απο λαθος χρηση και οχι
απο κακη ποιοτητα του αεροβολου.(αυτα τελειωσαν)
Εκτοτε τα οπλιζω οπως πρεπει και λειτουργουν χωρις προβληματα..(ας μην ριξω στο καλικακι)
Ο καθενας κανει οτι θελει και αναλαμβανει την ευθυνη για το αποτελεσμα..
η ποιοτητα του οπλου δεν ειναι να οπλιζει στο παγκο και να κρεμιομαστε κατα την οπλιση,το οπλο
εχει οπλισει και το πισω μερος του πιστονιου κοντραρει στον κυλινδρο και τον πληγωνει.
Ο Πιπ οπλιζει πολυ καλα τα οπλα του και δεν τα αφηνει οπλισμενα πολυ ωρα ,τα ριχνει αμεσως.

Πολυ μεγαλη κουβεντα αυτη , Με αυτον τον τροπο εχουμε αριστο consistency αναμεσα της βολες μας και ταυτοχρονα επεκτανουμε κατα πολυ την διαρκεια ζωης του ελατηριου μας.
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

Piperman

Παράθεση από: drakos στις Απριλίου 10, 2014, 07:29:39 ΜΜ
Aν είναι να οπλιζω ...

Κούλη δεν είμαμε να σπάς αυγά  ;D ;D ;D
άλλο το γρήγορο και άλλο το ατσούμπαλο όπλισμα  ;)
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

gatos

Παράθεση από: PIPERMAN στις Απριλίου 10, 2014, 10:51:05 ΜΜ
Aν είναι να οπλιζω ...

Κούλη δεν είμαμε να σπάς αυγά  ;D ;D ;D
άλλο το γρήγορο και άλλο το ατσούμπαλο όπλισμα  ;)

Μετά από 100.000+ βολές που έχει ρίξει ο Κούλης, τα όπλα του οπλίζουν και κλείνουν μόνα τους όπως θέλουν αυτά.  ;D
Αν τον δεις την ώρα που ρίχνει, χωρίς να το σκέφτεται, τα οπλίζει-κλείνει άψογα, κάθε άλλο από ατσούμπαλα. Εμπειρία φίλε, αυτό που θέλουμε και οι αδαείς σαν κι εμένα, να αποκτήσουμε. ;)
Εσύ την ώρα που ρίχνεις και ψάχνεις το καλυκάκι, πριν στο ρίξω εγώ, νομίζεις ότι σκέφτεσαι πως οπλίζεις...; Όχι βέβαια, αλλά μετά από χιλιάδες βολές πάει το χέρι σου μόνο του, δηλ. τέλεια όπως περιγράφουν και τα παιδιά πιο πριν... ;)

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

.
.
.

kostas100

Παράθεση από: gatos στις Απριλίου 10, 2014, 10:59:33 ΜΜ
Aν είναι να οπλιζω ...

Μετά από 100.000+ βολές που έχει ρίξει ο Κούλης, τα όπλα του οπλίζουν και κλείνουν μόνα τους όπως θέλουν αυτά. Και αν τον δεις την ώρα που ρίχνει, χωρίς να το σκέφτεται, τα οπλίζει-κλείνει άψογα, κάθε άλλο από ατσούμπαλα. Εμπειρία φίλε, αυτό που θέλουμε και οι αδαείς σαν κι εμένα, να αποκτήσουμε. ;)
Εσύ την ώρα που ρίχνεις και ψάχνεις το καλυκάκι, πριν στο ρίξω εγώ, νομίζεις ότι σκέφτεσαι πως οπλίζεις...; Όχι βέβαια, αλλά μετά από χιλιάδες βολές πάει το χέρι σου μόνο του, τέλεια, όπως περιγράφουν και τα παιδιά πιο πριν... ;)
Δεν ειναι ετσι Γατακι ....
Υπαρχουν ΦΘΟΡΕΣ μετα απο 100.000 Βολες ,ποιος σου ειπε οτι ειναι αμεταβλητα..
Οσο περισσοτερες βολες εχει ενα αεροβολο ,τοσο περισσοτερη προσοχη και σωστη συντηρηση ,
λιπανση, θελει στα ΠΑΝΤΑ απο βιδες μοχλους οπλισης κλπ κλπ ...
Αλλο η εμπειρια του χρηστη και αλλο τις χιλιαδες σφαιρακια που εχει ριξει το αεροβολακι.....

gatos

Παράθεση από: kostas100 στις Απριλίου 10, 2014, 11:08:34 ΜΜ
Παράθεση από: gatos στις Απριλίου 10, 2014, 10:59:33 ΜΜ
Aν είναι να οπλιζω ...

Μετά από 100.000+ βολές που έχει ρίξει ο Κούλης, τα όπλα του οπλίζουν και κλείνουν μόνα τους όπως θέλουν αυτά. Και αν τον δεις την ώρα που ρίχνει, χωρίς να το σκέφτεται, τα οπλίζει-κλείνει άψογα, κάθε άλλο από ατσούμπαλα. Εμπειρία φίλε, αυτό που θέλουμε και οι αδαείς σαν κι εμένα, να αποκτήσουμε. ;)
Εσύ την ώρα που ρίχνεις και ψάχνεις το καλυκάκι, πριν στο ρίξω εγώ, νομίζεις ότι σκέφτεσαι πως οπλίζεις...; Όχι βέβαια, αλλά μετά από χιλιάδες βολές πάει το χέρι σου μόνο του, τέλεια, όπως περιγράφουν και τα παιδιά πιο πριν... ;)
Δεν ειναι ετσι Γατακι ....
Υπαρχουν ΦΘΟΡΕΣ μετα απο 100.000 Βολες ,ποιος σου ειπε οτι ειναι αμεταβλητα..
Οσο περισσοτερες βολες εχει ενα αεροβολο ,τοσο περισσοτερη προσοχη και σωστη συντηρηση ,
λιπανση, θελει στα ΠΑΝΤΑ απο βιδες μοχλους οπλισης κλπ κλπ ...
Αλλο η εμπειρια του χρηστη και αλλο τις χιλιαδες σφαιρακια που εχει ριξει το αεροβολακι.....

Συμφωνώ απόλυτα σ' αυτό που λες. Γιατί λες ότι δεν είναι έτσι...;
Εγώ δεν μίλησα καθόλου για την σωστή συντήρηση του όπλου. Μίλησα μόνο για την εμπειρία του σκοπευτή... ;)

.
.
.

Christopher

Κανω βολες μελετημενες και με χειρουργικη ακριβεια,τα καλυκακια είναι δεκάδες στον χωρο,στα παπ#####ια μου αν ο Γατος χτυπησει περισσοτερα από εμενα 8).Κανουμε και θα κανουμε την πλακα μας ;)
Aλλωστε το εχω πει,εχω τον Γιαννη και αλλα 11 παιδια προς το παρον ;D ;D ;D
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5