Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

HW95 Luxus vs HW98

Ξεκίνησε από Karizma, Νοεμβρίου 20, 2014, 03:41:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Karizma

Οπως αναφερω και στον τιτλο,βαζω τα 2 οπλα σε μια ατυπη κοντρα,με τα υπερ και τα κατα του καθενος!
Ειναι στα σχεδια μου να παρω ενα σπαστης κανης και αυτα τα 2 ειναι στις top επιλογες μου!Για να πω την αληθεια τα θελω και τα 2,το καθενα για διαφορετικο λογο...
Ακουω αποψεις παντως και ισως καποιες αγνωστες πτυχες που δεν γνωριζω,παρολο που εχω διαβασει τα thread που υπαρχουν στο φορουμ απο 5 φορες το καθενα!!!  ;D ;D ;D

Υ.Γ : Μου αρεσει και το HW50s,αλλα καταλαβαινω πως αν και εξαιρετικο οπλο για το γουστο μου,θα μου πειτε πως δεν ειναι ανταξιο συγκρισης με τα ανωθεν 2 μεγαλυτερα αδερφια του!!!  :( :( :(
Anschütz LG 380 Match
AA TX200 MK3 4,5mm
Weihrauch HW35E 4,5mm
Weihrauch HW97KT 4,5mm
Weihrauch HW97K Laminate 5,5mm

gatos

Παράθεση από: Karizma στις Νοεμβρίου 20, 2014, 03:41:09 ΜΜ
Οπως αναφερω και στον τιτλο,βαζω τα 2 οπλα σε μια ατυπη κοντρα,με τα υπερ και τα κατα του καθενος!
Ειναι στα σχεδια μου να παρω ενα σπαστης κανης και αυτα τα 2 ειναι στις top επιλογες μου!Για να πω την αληθεια τα θελω και τα 2,το καθενα για διαφορετικο λογο...
Ακουω αποψεις παντως και ισως καποιες αγνωστες πτυχες που δεν γνωριζω,παρολο που εχω διαβασει τα thread που υπαρχουν στο φορουμ απο 5 φορες το καθενα!!!  ;D ;D ;D

Υ.Γ : Μου αρεσει και το HW50s,αλλα καταλαβαινω πως αν και εξαιρετικο οπλο για το γουστο μου,θα μου πειτε πως δεν ειναι ανταξιο συγκρισης με τα ανωθεν 2 μεγαλυτερα αδερφια του!!!  :( :( :(

Δεν το πιστεύω...  :o  Αυτό το θέμα ξανασυζητήθηκε σήμερα με πμ... ;D  και καταλήξαμε ότι το 98άρι είναι μακράν καλύτερο, μόνο που δεν έχει ανοικτά... :)
HW95 .22 (Lion)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.

Piperman

Δημήτρη τα πράγματα είναι σχετικά απλά,
πρόκειται για τον ίδιο μηχανισμό με διαφορετικά κοντάκια.
Το 95 έχει κοντάκι με μάγουλο σχεδιασμένο για χρήση ανοιχτών (και φυσικά διαθέτει τέτοια)
ή μικρομετρικών σκοπευτικών χαμηλού προφίλ που του δίνουν μια "αγωνιστική" νότα.
Το 98 με το ρυθμιζόμενο μάγουλο είναι σχεδιασμένο για χρήση διόπτρας και προσανατολισμό
στις βολές εκ του ορθίου.
Και εξηγώ,στη θέση "όρθιος" του FT το περισσότερο βάρος του σώματός μας πέφτει στο μπροστινό πόδι
ενώ όλο το βάρος του κεφαλιού επιβάλλεται να πέφτει στο πλάϊ του μάγουλου από το κοντάκι.
Όπως καταλαβαίνεις πρέπει υποχρεωτικά το τελευταίο να ρυθμίζεται τουλάχιστον κατ' ύψος
ενώ καλό είναι να διαθέτει και ρύθμιση αριστερά - δεξιά για απόλυτο ταίριαγμα με τον σωματότυπο μας.
Τον ίδιο σκοπό και μόνον,τις βολές εκ του ορθίου,εξυπηρετεί και το πρόσθετο βάρος (χιτώνιο) στην κάνη  :)
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Piperman

Συμπληρώνω,
95άρι αν θες να δείς  - ρίξεις έχω  :)
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Christopher

Παράθεση από: gatos στις Νοεμβρίου 20, 2014, 03:47:49 ΜΜ
Ακουω αποψεις παντως και ισως καποιες αγνωστες πτυχες που δεν γνωριζω,παρολο που εχω διαβασει τα thread που υπαρχουν στο φορουμ απο 5 φορες το καθενα!!!  ;D ;D ;D

Υ.Γ : Μου αρεσει και το HW50s,αλλα καταλαβαινω πως αν και εξαιρετικο οπλο για το γουστο μου,θα μου πειτε πως δεν ειναι ανταξιο συγκρισης με τα ανωθεν 2 μεγαλυτερα αδερφια του!!!  :( :( :(

Δεν το πιστεύω...  :o  Αυτό το θέμα ξανασυζητήθηκε σήμερα με πμ... ;D  και καταλήξαμε ότι το 98άρι είναι μακράν καλύτερο, μόνο που δεν έχει ανοικτά... :)

Γατε με εμενα μιλαγες και όχι με τον Δημητρη ;) ;)

Εγω μετα τα Χριστουγεννα κλπ θα παρω 98 4.5. 8)
Ο Δημητρης ας παρει ότι θελει.
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Karizma

Παράθεση από: Christopher στις Νοεμβρίου 20, 2014, 04:12:26 ΜΜ

Χριστοφορε εσυ εισαι κάτοχος 95αριου και ξέρεις!!!
Αντικειμενικά πιστεύεις ότι για χρήση οπτικού το 98αρι ειναι καλυτερο για βολές απο πάγκο ;;;
Anschütz LG 380 Match
AA TX200 MK3 4,5mm
Weihrauch HW35E 4,5mm
Weihrauch HW97KT 4,5mm

Christopher

To 95αρι να μην σου πω εχει θεμα με την διοπτρα,γιατι είναι φτιαγμενο για ανοιχτα σκοπευτικα με κοντο μαγουλο.

Το 98 είναι φτιαγμενο για οπτικο,και το δειχνει 8) 8) 8) 8)

Nα πω και αλλα ::) ::)
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Karizma

Παράθεση από: Christopher στις Νοεμβρίου 20, 2014, 04:27:41 ΜΜ
To 95αρι να μην σου πω εχει θεμα με την διοπτρα,γιατι είναι φτιαγμενο για ανοιχτα σκοπευτικα με κοντο μαγουλο.

Εισαι σωστός Χριστοφορε!!! ;)
Anschütz LG 380 Match
AA TX200 MK3 4,5mm
Weihrauch HW35E 4,5mm
Weihrauch HW97KT 4,5mm

Christopher

Παράθεση από: Karizma στις Νοεμβρίου 20, 2014, 04:28:45 ΜΜ

Eγω το ξερω,αλλοι δεν το ξερουν :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Karizma

Παράθεση από: Christopher στις Νοεμβρίου 20, 2014, 04:31:36 ΜΜ

Χριστοφορε να με συμπαθας για τις αμφιβολίες μου!!! :)
Οι καιροί ειναι δύσκολοι και τα χρήματα που δίνουμε πρεπει να τα μετράμε!!!
Εγω προσωπικα θελω να κανω μια καλη επιλογη για τα χρήματα που θα δώσω και να ξερω ότι
μετα δεν θα με τρώνε οι τύψεις για το ενδεχόμενο λάθος που εκανα!!!
Μέχρι τωρα ειμαι ικανοποιημένος απο τις αγορές μου και ετσι θελω να συνεχίσω!!! :)
Anschütz LG 380 Match
AA TX200 MK3 4,5mm
Weihrauch HW35E 4,5mm
Weihrauch HW97KT 4,5mm

Christopher

Παράθεση από: Karizma στις Νοεμβρίου 20, 2014, 04:35:45 ΜΜ
Παράθεση από: Christopher στις Νοεμβρίου 20, 2014, 04:31:36 ΜΜ

Χριστοφορε να με συμπαθας για τις αμφιβολίες μου!!! :)
Οι καιροί ειναι δύσκολοι και τα χρήματα που δίνουμε πρεπει να τα μετράμε!!!
Εγω προσωπικα θελω να κανω μια καλη επιλογη για τα χρήματα που θα δώσω και να ξερω ότι
μετα δεν θα με τρώνε οι τύψεις για το ενδεχόμενο λάθος που εκανα!!!
Μέχρι τωρα ειμαι ικανοποιημένος απο τις αγορές μου και ετσι θελω να συνεχίσω!!! :)

To 98 είναι ένα πολύ καλο οπλο,και τα παραπανω χρηματα που ζηταει από το 95  τα βλέπεις αμεσα.
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Vardeos®

Για τα δύο όπλα άποψη μου.

95 = Ψυχαγωγική σκοποβολή , πιο ελαφρύ και μικρομαζεμένο ειδικά με κοντή κάννη και μούγκαφων

98 = και καλά για σκοποβολή ( Υπάρχουν αλλά γιαυτή την δουλεία ) , πιο βαρύ πιο χοντροκοπιά

Κόβω των σκυλιών κλαρί

Τι να το κάμεις τι πιτσιπι άμα έχεις καλο αλατήριο.

Καντιλοσβήστης σε κακόβουλα διαχειριστικά εργαλεία της φύσης.

paha1971

Το 95 στη Luxus έκδοση έχει πιο ψηλό μάγουλο από το απλό (είναι το κοντά κι από το αντίστοιχο beeman το οποίο δεν έχει ανοικτά) και πιστεύω ότι είναι φτιαγμένο για διόπτρα.
Artemis lr700w  5.5  (13 lbft)
Slavia 618  4.5   (3 lbft)

ikuzusfanis

το luxus είναι η κ έκδοση χωρίς σκοπευτικά  ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

gatos

Παράθεση από: Christopher στις Νοεμβρίου 20, 2014, 04:12:26 ΜΜ

Το ξέρω ρε φίλε, χάζεψα με τα χρόνια, αλλά όχι και τόσο... ;D

Απλά δεν σε ανέφερα γιατί δεν ξέρω αν ήθελες... ;)

Αυτά τα πράγματα τα ανακοινώνει αυτός που τα κάνει ή που θα τα κάνει... ;)
HW95 .22 (Lion)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.