Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Προτάσεις μελών για τη δομή του forum

Ξεκίνησε από Piperman, Ιουνίου 19, 2012, 03:21:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos_Atalanti

Σαν χρήστης και εγώ του φόρουμ τον τελευταίο καιρό θα ήθελα να κάνω μια πρόταση για την δομή του.
Παρατήρησα οτι τα θέματα που ποστάρουμε περισσότερο είναι καμμιά 10αριά.
Ετσι μέσα στο διάστημα μίας εβδομάδας ας πούμε μπορεί να υπάρχουν μόνο σε αυτά πάνω απο 400 μυνήματα.
Ετσι λοιπόν μου είναι αρκετά δύσκολο να βρώ σε ένα λιγότερο δημοφιλές θέμα ένα μύνημα που δημοσιεύθηκε πρίν
από 2 εβδομάδες ας πούμε εάν δέν γνωρίζω ακριβώς τί ψάχνω....(αν γνωρίζω ακριβώς το βάζω στην αναζήτηση).
Για το.....<<εμφάνιση των 10 τελευταίων μυνημάτων>> δέν το συζητώ.....νύχτωσα.
Σε άλλα φόρουμ που έτυχε να συμμετέχω υπήρχε μια δυνατότητα που λεγόταν  <<προβολή ενεργών θεμάτων>>
Αυτό μου έκανε την αναζήτηση αρκετά πιό εύκολη.
Είναι μία λίστα με τα τελευταία θέματα που κάτι δημοσιεύτηκε....ας υπάρχουν σε ένα θέμα 100 νέα μυνήματα...

Το ζητούμενο είναι να μπορεί να γίνει και μάλιστα εύκολα........γίνεται??
Πιστέψτε με είναι μιά λειτουργία που εάν υπάρξει θα σας αρέσει... ;)

Piperman

Αριστερά στην αρχική σελίδα όπου δεις βελάκι θα πεί υπάρχει (-χουν) μήνυμα (-τα) που δεν έχεις διαβάσει.
Μόλις ανοίξεις τον πίνακα μετά τα μόνιμα θέματα (με σκούρο τίτλο) η σειρά που πάνε είναι ανάλογα με την τελευταία απάντηση χρονολογικά.
Πέραν αυτού όταν διαβάσεις τα " Πρόσφατα μη αναγνωσμένα θέματα" από κάτω λέει "Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλα τα μη αναγνωσμένα θέματα."

Κάνεις κλίκ εκεί  ;D
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Nikos_Atalanti

Παράθεση από: PIPERMAN στις Απριλίου 27, 2015, 10:55:11 ΠΜ
Αριστερά στην αρχική σελίδα όπου δεις βελάκι θα πεί υπάρχει (-χουν) μήνυμα (-τα) που δεν έχεις διαβάσει.
Μόλις ανοίξεις τον πίνακα μετά τα μόνιμα θέματα (με σκούρο τίτλο) η σειρά που πάνε είναι ανάλογα με την τελευταία απάντηση χρονολογικά.
Πέραν αυτού όταν διαβάσεις τα " Πρόσφατα μη αναγνωσμένα θέματα" από κάτω λέει "Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλα τα μη αναγνωσμένα θέματα."

Κάνεις κλίκ εκεί  ;D

Οκ αλλά εγώ δέν ψάχνω τα μή αναγνωσμένα ούτε μόνο τα σκούρα θέματα.
Θέλω να βλέπω τα διαβασμένα και μή, σκούρα ή απλά με την τελευταία απάντηση χρονολογικά σε μία λίστα...

Γιάννης Κιο.

Παράθεση από: Nikos_Atalanti στις Απριλίου 27, 2015, 11:02:52 ΠΜ

Κάνεις κλίκ εκεί  ;D

Θέλω να βλέπω τα διαβασμένα και μή, σκούρα ή απλά με την τελευταία απάντηση χρονολογικά σε μία λίστα...
σαν πολλα δε θες  ??? ???Κανε μια αιτηση στον Αϊ Βασίλη  :P :P :P :P :P :P
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
HW 97K
AT 44 4.5 
Stoeger X20 , TSS Β10 , Crossman 1377
Slavia 631 Lux

Nikos_Atalanti

Παράθεση από: Γιάννης Κιο. στις Απριλίου 27, 2015, 12:28:42 ΜΜ
Παράθεση από: Nikos_Atalanti στις Απριλίου 27, 2015, 11:02:52 ΠΜ

Κάνεις κλίκ εκεί  ;D

σαν πολλα δε θες  ??? ???Κανε μια αιτηση στον Αϊ Βασίλη  :P :P :P :P :P :P
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Είμαι απαιτητικός ο άτιμος.... :D :D :D

ikuzusfanis

βασικά αν τα μηνύματα περί ανέμων και υδάτων που απλά τα γράφουμε με το ζόρι επειδή δεν ποσταραμε κάτι όλη μερα και μας έχει πιάσει σύνδρομο στέρησης ήταν λιγότερα τότε θα ήταν η ζωη ευκολότερη για όλους
Μην ξεχναμε ότι διαβάζουν και επισκέπτες και άτομα από εξωτερικό

Να με συμπαθάτε αλλά πιο πολλές είναι η φώτο με γάτες σκύλους (τα κοριτσια που κρατουν οπλα επιτρεπονται ελευθερα να ποσταρονται  ;D ;D ) κτλ παρά με αεροβόλα
Καλοπροαιρετα πάντα και με διάθεση χιούμορ   :) ;) ;)
ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Nikos_Atalanti

Παράθεση από: ikuzusfanis στις Απριλίου 27, 2015, 12:59:42 ΜΜ
βασικά αν τα μηνύματα περί ανέμων και υδάτων που απλά τα γράφουμε με το ζόρι επειδή δεν ποσταραμε κάτι όλη μερα και μας έχει πιάσει σύνδρομο στέρησης ήταν λιγότερα τότε θα ήταν η ζωη ευκολότερη για όλους

Να με συμπαθάτε αλλά πιο πολλές είναι η φώτο με γάτες σκύλους (τα κοριτσια που κρατουν οπλα επιτρεπονται ελευθερα να ποσταρονται  ;D ;D ) κτλ παρά με αεροβόλα

Ετσι θα χρειαστούμε και δεύτερο φόρουμ.... ;D
www.wfks.gr/gatos_edition........... ;D ;D ;D ;D

Christopher

Eιναι μια εποχη που δυσκολα αγοραζονται οπλα για να τα ποσταρουμε.Απο περσι το καλοκαιρι εχω να κανω αγορα.

Το να ποσταρουμε ακομα και μαλα@ιες,δειχνει οτι υπαρχει μια ενεγεια (κεφι και ζωντανια) στο φορουμ ;)
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Lionheart

Παράθεση από: Christopher στις Απριλίου 27, 2015, 01:24:53 ΜΜ

Να με συμπαθάτε αλλά πιο πολλές είναι η φώτο με γάτες σκύλους (τα κοριτσια που κρατουν οπλα επιτρεπονται ελευθερα να ποσταρονται  ;D ;D ) κτλ παρά με αεροβόλα
Καλοπροαιρετα πάντα και με διάθεση χιούμορ   :) ;) ;)

Eιναι μια εποχη που δυσκολα αγοραζονται οπλα για να τα ποσταρουμε.Απο περσι το καλοκαιρι εχω να κανω αγορα.

Το να ποσταρουμε ακομα και μαλα@ιες,δειχνει οτι υπαρχει μια ενεγεια (κεφι και ζωντανια) στο φορουμ ;)
+1000 Αμα ειναι να μην γραφουμε καθολου παρα μονο για καμμια επισκευη η ανασκοπηση τοτε θα γινουμε σαν το  ............  :-X
Το φορουμ υπαρχει εκτος απο της γνωσεις περι αεροβολων και για τους φιλους να πουν μια καλημερα και μια κουβεντα μεταξυ τους. εννοειται και κανα πειραγμα :)
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

Piperman

Η τελευταία εβδομάδα ήταν ψόφια από νέα θέματα,τον Απρίλη όμως έχουμε μέχρι τώρα
41 νέα θέματα,2526 νέα μηνύματα και 177614 προβολές σελίδων μέχρι τώρα,27/4/2015 15:07
αν δείτε τα στατιστικά όμως λένε ποιά είναι τα δημοφιλή θέματα,τσεκάρετε  ;)
Πέραν του ότι πάμε για 76 καθαρές  σελίδες για το  Weihrauch HW 77 πχ,70 για το Weihrauch HW 95 Standard,
55 σελίδες με όλα τα σύν και πλήν και όλες τις πιθανές βελτιώσεις για το ΒΑΜ 19,
74 σελίδες ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για το Weihrauch HW 90 από που και πόσο θα βρούμε τρόμπες
μέχρι πως να φτιάξουμε κάτι που πιθανόν να χαλάσει στα τρισέγγονα μας...
40 σελ. για τα Hatsan 88 και 99,35 σελ. για τα Hatsan 125 και 135 κτλ κτλ κτλ.
Στα δε pcp στο kalibrgun cricket πχ πρέπει παγκόσμια να είμαστε το πληρέστερο φόρουμ,
ακόμα και από αυτά που εξειδικεύονται σε αυτό το όπλο...
Οι εξορμήσεις (βαριέμαι να τσεκάρω  ;D) είναι χαλαρά πάνω από 100 σελίδες με πολύ ζουμί
από όπλα στην πράξη και όχι δοκιμές σε οθόνες  ::)
Όταν δε βλέπω νέα θέματα διαβάζω παλιά αγαπημένα...

Christopher

Το φορουμ αν και με λιγα μελη,ΠΕΤΑΕΙ 8) 8) 8)
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Nikos_Atalanti

Piperman

Nikos_Atalanti

Piperman

Παράθεση από: Nikos_Atalanti στις Απριλίου 27, 2015, 02:54:22 ΜΜ
Παράθεση από: PIPERMAN στις Απριλίου 27, 2015, 02:51:57 ΜΜ
Παράθεση από: Christopher στις Απριλίου 27, 2015, 02:15:16 ΜΜ
Το φορουμ αν και με λιγα μελη,ΠΕΤΑΕΙ 8) 8) 8)

???

Ε ναί.....άλλα φόρουμ έχουν χιλιάδες μέλη.....

Αεροβολικά;Στην Ελλάδα;  ;D ;D ;D

:-X :-X :-X

Εκτός και αν λές για το gta ή το κίτρινο,εκεί πάω πάσο.
Τα μέλη σε ένα φόρουμ (ο αριθμός τους) φαίνονται από τις συνολικές προβολές σελίδων και τον αριθμό μηνυμάτων.
Όλα τα άλλα είναι .... ;) ::) :-X