Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Βρες ποιο είναι...!!!

Ξεκίνησε από Piperman, Ιουνίου 22, 2012, 05:18:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

THR S500

gatos

Παράθεση από: ΝΙΚΟΣ στις Μαΐου 12, 2017, 10:29:25 ΜΜ
εμενα δεν με πεζουναι !!!
δεν θελουναι να το πω  :-X :-X :-X :-X :-X

Εσύ, σουτ...  ;D ;D ;D ;D ;D
.
.
.
                           '' Όλα καλά θα πάνε... ''

Artemis M16 .22 (Ηρακλής)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Gamo CFX .177 (Δανάη) - Tuned  +  Nikko Stirling 6X40...

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.

Γιάννης Κιο.

HW 97K
AT 44 4.5 
Stoeger X20 , TSS Β10 , Crossman 1377
Slavia 631 Lux

drakos

Μανο , θα δουλεψει καλα η κινεζια μ΄αυτο το συστημα .

Εδω και καιρο , εχει δοκιμαστει κατι παρομοιο .

Αλλα και σ΄αυτο , εχει γινει ωραια δουλεια .
L a z e r
Φαλτσετα
Ματσετα
Μπαλτας

GEORGE DAMASKOS

Παράθεση από: gatos στις Μαΐου 12, 2017, 10:32:34 ΜΜ
Παράθεση από: ΝΙΚΟΣ στις Μαΐου 12, 2017, 10:29:25 ΜΜ
εμενα δεν με πεζουναι !!!
δεν θελουναι να το πω  :-X :-X :-X :-X :-X

Εσύ, σουτ...  ;D ;D ;D ;D ;D
...Καλα σου λεει ο Μαανννοοοος...σουτ.... :D :D :D :D :D :D
οπου δεις μεταλο...να το λες..... ;D ;D ;D ;D ;D

Xenofon

Γατούλη, είναι ολοφάνερο ότι πρόκειται για κάτι σε Gamo 440 κλπ... το θέμα είναι ποιανού τυχερού είναι...  :D

gatos

.
.
.

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

.
.
.

Michael

Thanos.L

την προωρη και αξημερωτη καλημερα μου να εχετε φιλοι  και με την ευκαιρια και ενα σχετικοασχετο μικρο παραπονο μου.
το συγκεκριμενο θεμα  εχω παρατηρησει οτι εχει καταντησει ολιγον ψυχοβγαλτικο (και δεν ειναι και το μονο) τον τελευταιο καιρο.  και ενω σε οποιοδηποτε αλλο θεμα και ενοτητα θα κολλαγε ενα δυστυχως,εαν η επισκεψιμοτητα και δημοτικοτητα τους δεν ηταν υψηλη,στο συγκεκριμενο το ευτυχως πιστευω  ταιριαζει γαντι...
απο το βρες ποιο ειναι περασαμε στο βρες τι ειναι και προβλημα κανενα εκει φυσικα. αλλα απο το βρες το,περασαμε-οπως ειπα εδω και καιρο- στο μη διανοηθεις να το πεις...
τακτικα γραφουν 5 ανθρωποι.πιο σπανια αλλοι 5-6, αλλοι τοσοι στη χαση και στη φεξη και οι υπολοιπο-οσοι ειναι..- ποτε. τους ποτε λοιπον τους ξεχναμε. αν οι υπολοιπο 15 ανθρωποι ξερουν περι τινος προκειται ,αλλα δεν επιτρεπεται να πουν,τοτε ποιο το νοημα και σε ποιους απευθυνεται η ενοτητα?
στους νεους? μα δεν προκειται να το μαθουν ποτε. αυτων που κατεχουν,εφτιαξαν,η παρουσιαζουν κατι? το ξερουν ηδη. οι υπολοιποι λοιπον αφου τιθεται στο δημοσιο και στο αναλογο θεμα κατι που αποζητα απαντησεις,δεν θα επρεπε να μπορει ο καθενας να πει? υπαρχει σχετικο χρονοδιαγραμμα (καλο θα ηταν) για το ποτε θα δωθει η απαντηση? αν ναι,να αναφερθει και να υπαρχει χρονικο περιθωριο λοιπον να δινονται οι πιθανες απαντησεις. αλλα μετα,ειτε ειναι ευκολακι,ειτε δυσκολο,ειτε το βρηκαν,ειτε οχι, να δινεται απαντηση.
εδω παρουσιαζονται καποια πραγματακια και τα ποστ που ακολουθουν ειναι σφραγισμενα χειλη και μετα τελος!
ελεος ρε παιδια! αυτο  τεινει να γινει σπουδη στον σαδισμο....
υπαρχουν ενοτητες για παρουσιασεις στα τεχνικα. αν θελει καποιος να παρουσιασει κατι. υπαρχει και θεμα φωτο γενικως. αν δεν θελει καποιος ομως να μαθευτει το οτιδηποτε (ειπαμε οσο απλο,πολυπλοκο,ευκολο η' δυσκολο ειναι),προς τι το δημοσιο? υπαρχουν και τα πμ για τα φιλαρακια,η ας μην παρουσιαστει καθολου....
ακομα περιμενουν καποιοι (λεμε τωρα....) να μαθουν τι ηταν η τελευταια κατασκευη του χρυσοχερη και συμπαθους συντοπιτη και φιλου Γιαννη Κιο. ε και αυτη την ιδια τυχη το κοβω να εχει....
οχι αλλα σφραγισμενα χειλη (χιλιες φορες προτιμοτερα τα γουρλωμενα ματια του Δαμασκου δηλαδη..) ρε παιδια να χαρειτε. και εδω αλλα και οπουδηποτε,αν δεν θελετε να ολοκληρωσετε η να παρουσιασετε κατι σωστα,μην το αρχιζετε καθολου.
φανταστειτε το να συμβαινει σε εσας .οχι διαδυκτιακα αλλα κατ ιδιαν με πραγματικο συνομιλητη. με σαρκα και οστα. να πεφτει αινιγμα στην παρεα και να μην λεει ποτε την απαντηση. να μενει το ερωτημα μετεωρο. σπαστικο δεν ειναι ??  να παιζε στοιχημα το καταλαβαινω. καποιο βραβειο επισης. αλλα αφου ειναι μονο για την χαρα του πραγματος που ειναι το κακο να δωθει μια παντηση νωρις απο τον οποιοδηποτε? ειπαμε οι νεοι η' απο ντροπη,η' απο αγνοια ,η  οτι αλλο μαλλον δεν θα γραψουν. οι αδιαφοροι επισης. αν οι υπολοιποι 10-15 δεν μπορουν και να το πουν....ειπαμε ποιο το νοημα?

αντε λοιπον πειτε μας για ποιο και ποιανου οπλο προοριζεται ο διαιρουμενος και συνθετος οδηγος τωρα,αν δοκιμαστηκε και πως λειτουργει και αλλη φορα να μην μου σπατε τα νευρα παρακαλω πολυ,διοτι βρισκομαι σε μια δυσκολη καμπη της ζωης μου (περναω κλιμακτηριο,μου σταματησε η περιοδος,κρεμασαν τα βυζια μου,κλπ,κλπ...) και δεν κανει να συγχιζομαι.
ευχαριστω πολυ !!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  :D :D :D :D :D   :P :P :P :P :P :P :P
''Precharged sarcastic''
- εργενομπατιροαφραγκος,θεωριτικοσχετικοασχετος,σαρκαστικοπαρλαπιποαστοχος!
- ''τιποτα καλα δεν θα παει...''
- τα οπλα τα εφαγε η μαρμαγκα...

gatos

Παράθεση από: Thanos.L στις Μαΐου 13, 2017, 02:38:30 ΠΜ
τοτε ποιο το νοημα και σε ποιους απευθυνεται η ενοτητα?

:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

Αν δεν βάλεις το μυαλουδάκι σου ( ::)  :P )  να δουλέψει, να σκεφτείς, να φανταστείς, δεν πρόκειτε να μάθεις ποτέ... Όλα μασημένα τα θέλεις...;  :)

Λίγο υπομονή λοιπόν και όλα θα αποκαλυφθούν... Μέχρι τότε σκέψου τι είναι αυτό που βλέπεις... δεν είναι απλά ένας διαιρούμενος οδηγός...  ;)

Σκέψου τι υλικά έχει και γιατί τα έχει... Σκέψου...  ::)
.
.
.

.
.
.

Christopher

TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

diana350magnum

Εγώ ξέρω πως είναι μια εξαιρετικά προσεγμένη κατασκευή με μελετημένα τα υλικά ως προς το που θα χρησιμοποιηθούν και σπουδαία έμπνευση.

Μπράβο στον κατασκευαστή.

Φραγκίσκος

Προβλέπω χαρές και πανηγύρια  :D  Μπαίνουμε σε ένα νέο κόσμο  με αυτό το πρότζεκτ ;D

Μάνοοοοοοοοοο ;D

Thanos.L

Παράθεση από: gatos στις Μαΐου 13, 2017, 08:11:02 ΠΜ
Παράθεση από: Thanos.L στις Μαΐου 13, 2017, 02:38:30 ΠΜ
τοτε ποιο το νοημα και σε ποιους απευθυνεται η ενοτητα?

:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

Αν δεν βάλεις το μυαλουδάκι σου ( ::)  :P )  να δουλέψει, να σκεφτείς, να φανταστείς, δεν πρόκειτε να μάθεις ποτέ... Όλα μασημένα τα θέλεις...;  :)

Λίγο υπομονή λοιπόν και όλα θα αποκαλυφθούν... Μέχρι τότε σκέψου τι είναι αυτό που βλέπεις... δεν είναι απλά ένας διαιρούμενος οδηγός...  ;)

Σκέψου τι υλικά έχει και γιατί τα έχει... Σκέψου...  ::)
εγω Μανο και διαβαζω και βλεπω και καταλαβαινω τις περισσοτερες φορες. εσυ απο οτι φαινεται δεν διαβαζεις προσεκτικα αυτα που γραφω για αλλη μια φορα και βγαζεις λαθος συμπερασματα....
το τι παρουσιαζεται,απο ποιον,απο τι ειναι φτιαγμενο,που και πως χρησιμοποιειται και γιατι , ειναι ασχετα με το σχολιο/παραπονο μου.
την νοοτροπια της παρουσιασης σχολιασα. και με το πως εξελισσεται η συγκεκριμενη (αλλα και κανa-δυο αλλες) ενοτητα.
η' ειναι αινιγμα ανοιχτο και κοινο προς ολους,απαντανε ολοι σε οποιο χρονο θελουν και στο τελος δινεται η κατατοπιστικη απαντηση, η' οχι. αυτο ηθελα να πω.
αυτη η μυστικοπαθεια μεταξυ ολιγων,τα μισολογα, τα υπονοουμενα,τα μην πεις ακομα δεν ειναι ετοιμο,το ασε να το καταλαβουν αν και οποτε και θετω το αινιγμα αλλα δεν δινω την λυση ποτε,ειναι αυτο που με ενοχλησε. οχι συγκεκριμενο αντικειμενο η' προσωπο. εεελεοος..... ::)
και φυσικα ειναι προσωπικη αποψη μου αυτη και απορροια των συνθηκων που ανεφερα στο τελος .... :D :D :P
''Precharged sarcastic''
- εργενομπατιροαφραγκος,θεωριτικοσχετικοασχετος,σαρκαστικοπαρλαπιποαστοχος!
- ''τιποτα καλα δεν θα παει...''
- τα οπλα τα εφαγε η μαρμαγκα...

GEORGE DAMASKOS

.... :o :o :o :o :o :o
Καμαριλαααααα.........αγαπητε Θανο.... 8) 8) 8) 8)
τωρα τη να καταλαβει...ο Μανος... :o :o :o :o
ο ανθρωπος...της διαπλοκης....και της μυστικοπαθειας..... ;D ;D ;D ;D ;D