Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Γεια σας!

Ξεκίνησε από Skropi, Ιανουαρίου 16, 2015, 12:01:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Skropi

Καταρχας να ζητησω μια συγγνωμη που δεν συστηθηκα με το που εγινα μελος στο φορουμ παρα ξεκινησα να ρωταω με το καλημερα ενω δεν ξερετε καν το ονομα μου...... Για να ειμαι ειλικρινης απλα τεμπελιασα........... Ωρα να επανορθωσω!

Ονομαζομαι Βαγγελης, ειμαι 33, εχω ενα γιο 5 χρονων, ειμαι χωρισμενος και τον μεγαλωνω στην ουσια μονος μου (φυσικα ο μικρος εριξε με το αεροβολακι  ;D ). Ημουν χρονια εξωτερικο γιατι σπουδαζα στη Σερβια και παντρευτηκα εκει, σερβιδα εννοειται. Πριν μερικους μηνες επεστρεψα μονος στην Ελλαδα και τωρα ειμαι σε μια κατασταση καπως περιεργη, προσπαθω να βρω δουλεια για να ξεκινησω απο την αρχη στην γενετειρα μου Ελλαδα  :) (αν και δυστυχως δεν παει καλα το θεμα "ευρεση εργασιας" αν και ψαχνω το οτιδηποτε, αρκει να δουλευω).

Μολις χθες αποχτησα το Bam 19 (με αιματηρες οικονομιες), και πραγματικα ειναι οτι καλυτερο, το αεροβολο γενικα, απλα ριχνεις καμια 20αρια βολες και το μυαλο ξεφευγει λιγο. Για την ψυχικη μας υγεια, λοιπον, το αεροβολο ειναι φαρμακο   :) 

Να αναφερω οτι μενω στο Μενιδι ( α ρε Αχαρναικαρα), και μιας και ειμαι καπως ψηλα εχω σχεδον απειρο χωρο για βολες. Βεβαια οπως ηδη γνωριζετε και εσεις, το να ριχνεις ειναι το 1/10 της χαρας, το υπολοιπο 9/10 ειναι η ΚΑΛΗ παρεα, εξου και ο λογος που μπηκα στο φορουμ σας, το οποιο μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλο μιας και εκ πρωτης οψεως η κοινοτητα, τουλαχιστον σε αυτο το φορουμ, φαινεται πολυ πολυ καλη και φιλικη!

Ελπιζω σιγα σιγα να γνωριστουμε και απο κοντα. (ηδη βρηκα εναν πατριωτη μενιδιατη, ή μαλλον με βρηκε αυτος. Πιπ μαντεψε ποιος ειναι..... αυτος που με συμβουλεψες να συμβουλευτω για το  Βam  ;D ;D ;D )

Christopher

Kαλως ηρθες Βαγγελη στην παρεα μας και καλη διαμονη :) :)

Ευχομαι ολες οι δυσκολιες που εχεις,γρηγορα να ξεπεραστουν.

Αεροβολο χωρις παρεα=ταβερνα χωρις κρασι :P :P :P

ΥΓ,προσοχη με το φορουν....ειναι μεγαλο κολλημα :D :D :D :D
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Christopher

Ο Πιπ δεν ειναι τωρα μεσα αλλα αναλαμβανω εγω.Φιλε Βαγγελη,οτι προβλημα σου βγαλει αν βγαλει το 19 η καμια βελτιωση, θα στο φτιαξουμε εγω και ο Πιπ.

Εννοειτε παντα χωρις χρηματα.
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Lionheart

Παράθεση από: Skropi στις Ιανουαρίου 16, 2015, 12:01:14 ΜΜ
Καταρχας να ζητησω μια συγγνωμη που δεν συστηθηκα με το που εγινα μελος στο φορουμ παρα ξεκινησα να ρωταω με το καλημερα ενω δεν ξερετε καν το ονομα μου...... Για να ειμαι ειλικρινης απλα τεμπελιασα........... Ωρα να επανορθωσω!

Ονομαζομαι Βαγγελης, ειμαι 33, εχω ενα γιο 5 χρονων, ειμαι χωρισμενος και τον μεγαλωνω στην ουσια μονος μου (φυσικα ο μικρος εριξε με το αεροβολακι  ;D ). Ημουν χρονια εξωτερικο γιατι σπουδαζα στη Σερβια και παντρευτηκα εκει, σερβιδα εννοειται. Πριν μερικους μηνες επεστρεψα μονος στην Ελλαδα και τωρα ειμαι σε μια κατασταση καπως περιεργη, προσπαθω να βρω δουλεια για να ξεκινησω απο την αρχη στην γενετειρα μου Ελλαδα  :) (αν και δυστυχως δεν παει καλα το θεμα "ευρεση εργασιας" αν και ψαχνω το οτιδηποτε, αρκει να δουλευω).

Μολις χθες αποχτησα το Bam 19 (με αιματηρες οικονομιες), και πραγματικα ειναι οτι καλυτερο, το αεροβολο γενικα, απλα ριχνεις καμια 20αρια βολες και το μυαλο ξεφευγει λιγο. Για την ψυχικη μας υγεια, λοιπον, το αεροβολο ειναι φαρμακο   :) 

Να αναφερω οτι μενω στο Μενιδι ( α ρε Αχαρναικαρα), και μιας και ειμαι καπως ψηλα εχω σχεδον απειρο χωρο για βολες. Βεβαια οπως ηδη γνωριζετε και εσεις, το να ριχνεις ειναι το 1/10 της χαρας, το υπολοιπο 9/10 ειναι η ΚΑΛΗ παρεα, εξου και ο λογος που μπηκα στο φορουμ σας, το οποιο μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλο μιας και εκ πρωτης οψεως η κοινοτητα, τουλαχιστον σε αυτο το φορουμ, φαινεται πολυ πολυ καλη και φιλικη!

Ελπιζω σιγα σιγα να γνωριστουμε και απο κοντα. (ηδη βρηκα εναν πατριωτη μενιδιατη, ή μαλλον με βρηκε αυτος. Πιπ μαντεψε ποιος ειναι..... αυτος που με συμβουλεψες να συμβουλευτω για το  Βam  ;D ;D ;D )
Δικος μας ο Βαγγελης ;)
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

drakos

.  .  . απλα ριχνεις καμια 20αρια βολες και το μυαλο ξεφευγει λιγο. Για την ψυχικη μας υγεια, λοιπον, το αεροβολο ειναι φαρμακο   :) 

Βαγγελη κι εμεις ετσι ξεκινησαμε .  .  . με 20 βολες , μονο που στη πορεια οι 20 εγιναν ενα κουτακι  ;D.
Ξερεις .  .  . αναλογα με τα χρονια πανε και οι βολες  :D .
Ευχομαι να περνας καλα και να ευχαριστηθεις το αεροβολακι σου  :) .

L a z e r
Φαλτσετα
Ματσετα
Μπαλτας

Piperman

Βαγγέλη εύχομαι τα καλύτερα για σένα και το γιό σου  :)
Για το 19 ότι είπε ο Χριστόφ
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Thanos.L

καλως ηλθες!
καλοριζικο το 19αρι και καθε τυχη ευχομαι στα πασης φυσεως προβληματα που σε απασχολουν.
παρηγορησου οτι δεν τα εχεις παρει εργολαβεια και με λιγη τυχη οπως σου ευχηθηκα αλλα και επιμονη -υπομονη ολα θα φτιαξουν...
αεροβολικη παρεα θα βρεθει και σε 2-3 χρονια με το καλο θα ειναι και ο υιος απο διπλα σε μονιμη βαση να σε κοντραρει :)
''Precharged sarcastic''
- εργενομπατιροαφραγκος,θεωριτικοσχετικοασχετος,σαρκαστικοπαρλαπιποαστοχος!
- ''τιποτα καλα δεν θα παει...''
- τα οπλα τα εφαγε η μαρμαγκα...

ajax

καλως ηρθες φιλε..

ξεκίνα βαλε ευρώ - ευρω στην ακρη..για το πιο θα ειναι το επομενο...

τι?

οχι?
ενα ετσι για να ριχνεις καμια βολη που κ που?

το ειδες το αλλο που ανεβασε ο αλλος?

βγαίνει κ σε μπεζ..χαχα :D :D

την πατησες φιλε..έμπλεξες.. :D :D :D
AATX200            0.177
HW95                 0.20
benjamin392       0.22
slavia 631 lux     0.177
crosman 1760SE 0.177
?   ?   ?   ?    ?    ?    ?

despot

Skropi

Σας ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα  :) Γενικα μου αρεσει να μαθαινω, λιγο να κατσω μαζι σας και πιστευω καποια στιγμη στο μελλον θα μπορω να βοηθαω και εγω νεους στον χωρο (αυτος ειναι και παντα ο κυκλος που γινεται σε ολα τα χομπι).

Γιάννης Κιο.

Παράθεση από: Skropi στις Ιανουαρίου 16, 2015, 10:30:46 ΜΜ
Σας ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα  :) Γενικα μου αρεσει να μαθαινω, λιγο να κατσω μαζι σας και πιστευω καποια στιγμη στο μελλον θα μπορω να βοηθαω και εγω νεους στον χωρο (αυτος ειναι και παντα ο κυκλος που γινεται σε ολα τα χομπι).

;) :D :D :D
HW 97K
AT 44 4.5 
Stoeger X20 , TSS Β10 , Crossman 1377
Slavia 631 Lux

psampa

Καλώς ήρθες Βαγγέλη και ολα να σου πάνε καλά!

ARTEMIS

Καλως ηρθες πιστευω ότι εδώ στο φορουμ θα εχεις καλη παρεα.Οτι καλητερο στο μελλον

panik

Εμ' περήφανος που εγεννέθα Πόντιος!

DIANA 45 W.Germany 88
Gamo Cadet
Berreta 92FS Umarex
Crosman revolver .357 4"
P08 6" WE
M700 Takedown KJ
Tokarev TT33 Ltd  SRC
MP5A3 ICS
Meu(soc) 1911 Tan Socom Gear
AK74 APS
Glock 17
Walther PPK/S Umarex

michael1969

Το γιο να εχεις απο κοντα και σε λιγα χρονια θα σου περνει και τα σωβρακα(Στην σκοποβολη εννοειται).
Καλως ηρθες στην παρεα και ολα θα πανε καλα.