Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Αεροβόλα pcp της Air Arms

Ξεκίνησε από Nikos_Atalanti, Μάρτιος 20, 2015, 04:25:33 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Christopher

Παράθεση από: Nikos_Atalanti στις Μάρτιος 21, 2015, 11:58:44 ΜΜ
Και πάνω που έχουμε ψιλοκαταλήξει στο τί όπλο θέλουμε βάζει ο άλλος αγγελία το monson σε καλή τιμή....
Τώρα φταίμε εμείς κύριε πρόεδρε???
Αντε τώρα να διαβάσουμε ότι πληροφορία υπάρχει για αυτό το όπλο.... :-\

Κάθε μερα αγγελιες θα μπενουν :P :P :P :P :P :P
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

ajax

Νίκο από την Αταλάντη..

αφου οτι κ να παρεις , θα παρεις κ αλλο...

μην την ψαχνεις κ τρελαινεσαι , παρε ενα που σε κ@υλωνει κ μόνο που το βλέπεις, και ξαναβλεπεις μετα..

ετσι κ αλλιως μαλακια δε θα ειναι..σε συμβουλευσαν τοσοι.. ;)
AATX200            0.177
HW95                 0.20
benjamin392       0.22
slavia 631 lux     0.177
crosman 1760SE 0.177
?   ?   ?   ?    ?    ?    ?

Nikos_Atalanti

Παράθεση από: PIPERMAN στις Μάρτιος 22, 2015, 12:07:03 ΠΜ
Και πάνω που έχουμε ψιλοκαταλήξει στο τί όπλο θέλουμε βάζει ο άλλος αγγελία το monson σε καλή τιμή....

Με τέτοιο ρυθμό εάν παρασυρθείς θέλεις να έχεις 12λιτρη μπουκάλα και 3000 σφαιράκια για ένα πρωί.
Αλήθεια πόσες βολές βγάζει με ένα γέμισμα?

Nikos_Atalanti

Παράθεση από: ajax στις Μάρτιος 22, 2015, 12:23:34 ΠΜ
Νίκο από την Αταλάντη..

αφου οτι κ να παρεις , θα παρεις κ αλλο...

μην την ψαχνεις κ τρελαινεσαι , παρε ενα που σε κ@υλωνει κ μόνο που το βλέπεις, και ξαναβλεπεις μετα..

ετσι κ αλλιως μαλακια δε θα ειναι..σε συμβουλευσαν τοσοι.. ;)

Γιά να δούμε αύριο θα έχει κανένας pcp μαζί του να πιάσω κανένα γιατί μόνο έχω δεί κάποια σε έκθεση.
Πρέπει να βάλω και την γυναίκα στο λούκι για να έχω δικαιολογίες....και καλά το παίρνω για εκείνη και τέτοια... ;D ;D

Nikos_Atalanti

Παράθεση από: Christopher στις Μάρτιος 22, 2015, 12:11:59 ΠΜ

Κάθε μερα αγγελιες θα μπενουν :P :P :P :P :P :P

Είπαμε θα βαδίσω στα χνάρια του γάτου.... ;D ;D ;D

Piperman

3 γεμιστήρες = 36 βολές και ξαναγεμίζεις
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Nikos_Atalanti

Υπάρχει περίπτωση να φέρει κανείς αύριο DAYSTATE AIR RANGER, AA S510, FX MONSOON ???

Piperman

Παράθεση από: Nikos_Atalanti στις Μάρτιος 22, 2015, 01:07:25 ΠΜ
Υπάρχει περίπτωση να φέρει κανείς αύριο DAYSTATE AIR RANGER, AA S510, FX MONSOON ???

monsoon παίζεται  :)
Δεν αφήνεις τα πισιπιά λέω εγώ αν είναι να δώσεις τόσα λ7 να πας σε κάποιο top ελατηρίου;

Nikos_Atalanti

Καλά απο τη χαρά μου δέν με κολλάει ο ύπνος....
Kώστα κάτσε να πιάσω κανένα στα χέρια μου και βλέπουμε....
Δέν αποκλείω τίποτα...

Teo

αφού είναι στο σωστο το δρόμο ρε πιτ μην του βάζεις τρικλοποδιά .... τα ελατήρια που του λέτε δεν είναι του μέσου χρήστη .
Αν έχεις τα γκαφρά για τέτοιο pcp μην ακούς τις σειρήνες , πάρε ή ΑΑ ή HW και θα είσαι οκ. Τώρα για κάτι FX που ανέφερες δεν είναι στην ίδια κατηγορία , για καλό τέτοιο πρέπει να πασ σε σχετικά καινούργιο μοντέλο .... όσο για το κανόνι , ωραίο αλλά θα πρέπει να ψαχτείς αρκετά με σεταρίσματα , καμία σφύρα άλλη κτλ. αν το φέρεις όμως εκεί που θες και ρίχνει καλά θα είσαι οκ.θα το καταφέρεις όμως? δύσκολο για πρώτο όπλο ....αυτά θέλουν δοκιμές χρόνο κτλ, και εσυ θα θέλεις όπλο για να ρίξεις και δεν έχεις δεύτερο .
προσωπικές πάντα απόψεις ....

Nikos_Atalanti

Τελικά το πρώτο μου αεροβόλο θα είναι ελατηρίου.
Για pcp έχουμε καιρό...(είναι και αυτή η απόσταση 100km πήγαινε-έλα για να γεμίσω φιάλη)

drakos

Πολυ καλη και πρακτικη αποφαση Νικο , για πρωτο οπλο  ;)
Ενα πολυ καλο θα σου παει τα μισα απ΄αυτα που διεθετες ,
και θα κανει τη δουλεια του για σενα , το ιδιο  ;) .
L a z e r
Φαλτσετα
Ματσετα
Μπαλτας

Γιάννης Κιο.

Παράθεση από: drakos στις Μάρτιος 23, 2015, 09:30:39 ΜΜ
Πολυ καλη και πρακτικη αποφαση Νικο , για πρωτο οπλο  ;)
Ενα πολυ καλο θα σου παει τα μισα απ΄αυτα που διεθετες ,
και θα κανει τη δουλεια του για σενα , το ιδιο  ;) .
+1000 ;)
HW 97K
AT 44 4.5 
Stoeger X20 , TSS Β10 , Crossman 1377
Slavia 631 Lux

player

Την καλησπέρα μου στην ομήγυρη!

Νέο μέλος στην παρέα και η αναζήτηση ενός αεροβόλου με έφερε στην παρέα σας.

Λάτρης κι εγώ των ισχυρών όπλων προτίμησα και κατέληξα στην αγορά ενός .25. Για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα ακόμα ισχυρότερο αεροβόλο αλλά η Air Arms έχω την εντύπωση πως δε βγάζει ισχυρότερα. Η δε επιλογή της εταιρίας αυτής έγινε σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα, σαν την πλέον αξιόπιστη στα αεροβόλα.

Έχω στα χέρια μου μια άδεια αγοράς καραμπίνας που θα πήγαινε σε χράπα χρούπα αλλά επειδή δε θα  μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω τόσο όσο θα ήθελα, σχεδόν καθόλου θα έλεγα, κατέληξα στην αγορά ενός αθόρυβου αεροβόλου και κατά συνέπεια πιστεύω πως θα καλύψω και τις 2 μου ανάγκες, δύναμη και χρήση χωρίς να ξεσηκώνονται οι γείτονες από το θόρυβο μιας καραμπίνας.

Γνωρίζοντας πως μιλάμε για 35 ft/lbs και 47,5J σύμφωνα με την ιστοσελίδα http://www.cheshiregunroom.com/air-arms-s510-superlite-high-power-f-a-c-carbine-rifle.html έχω την εντύπωση πως μικρά έως μεσαίου μεγέθους θηράματα θα έχει απόλυτη επιτυχία αν και έχω διαβάσει πως απαγορεύεται το κυνήγι με τέτοιο όπλο. Δεν μπορώ να καταλάβω αν ισχύει για ποιο λόγο επιτρέπεται με καραμπίνα και όχι με αεροβόλο, θα ήθελα τη γνώμη σας αν ισχύουν αυτά που γράφω.

Γνωρίζω πως όσο πιο ισχυρό είναι το αεροβόλο, τόσο πιο πολύ χάνω σε αριθμό βολών κάτι το οποίο το αποδέχομαι. Το κόστος επίσης αποδέχομαι να είναι μέχρι την αξία ενός TC.

Αυτά που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι τα εξής, γράφηκε από κάποιον πως δεν ενδείκνυται το γέμισα με τρόμπα χειρός, υποθέτω πως είναι δύσκολο να φτάσεις τα 200bar λόγω δύναμης – πίεσης στα χέρια; Σαν να φουσκώνεις ελαστικό αυτοκινήτου με τρόμπα χειρός αν κατάλαβα καλά;

Piperman

Καλώς ήρθες  :)
Συνοπτικά θα σου πώ ότι το κυνήγι με αεροβόλο απαγορεύεται όπως επίσης απαγορεύεται η κατοχή οπτικού (διόπτρας).
Όταν λέω απαγορεύεται εννοώ για το πρώτο θα πάς μέσα για λαθροθηρία (ότι εποχή και να 'ναι) + τις κυρώσεις
του νόμου περί όπλων.
Το κακό με τις τρόμπες (ακόμα και αυτές που έχουν φίλτρα) είναι πρώτον η συσσώρευση υγρασίας στο θάλαμο του όπλου
(όσο πιο πολύ δουλεύει τόσο πιο πολύ θερμαίνεται και τόσο περισσότερες υγροποιήσεις θα έχουμε)
και δεύτερον ότι οι τρόμπες γενικά τα παίζουν πολύ γρήγορα.Είναι ουσιαστικά μια λύση ανάγκης.
Καλορίζικο το εργαλείο σου αν το αγόρασες ήδη :)