Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Αεροβόλα pcp της Air Arms

Ξεκίνησε από Nikos_Atalanti, Μάρτιος 20, 2015, 04:25:33 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Christopher

TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

player

Σήμερα μίλησα με τον Μιληδόνη. ΑΑ σε πάνω από 35 ποδόλιβρα δεν υπάρχει. Υπάρχει κάποιος που να επιβεβαιώσει το αντίθετο; Ακόμα και κάποια links που του έστειλα με αναφορές σε 45 και 42 ποδόλιβρα που βρήκα μου απάντησε πως δεν είναι σωστές οι αναφορές αυτές και η ΑΑ δε βγάζει πάνω από 35 ποδόλιβρα. Με παρέπεμψε σε FX αν θέλω 45 που κοστίζει περί τα 1.400€ και από ό,τι είπε, έχουν την ίδια ευθυβολία.

diana350magnum

Παράθεση από: player στις Μαΐου 05, 2015, 05:18:15 ΜΜ
Σήμερα μίλησα με τον Μιληδόνη. ΑΑ σε πάνω από 35 ποδόλιβρα δεν υπάρχει. Υπάρχει κάποιος που να επιβεβαιώσει το αντίθετο; Ακόμα και κάποια links που του έστειλα με αναφορές σε 45 και 42 ποδόλιβρα που βρήκα μου απάντησε πως δεν είναι σωστές οι αναφορές αυτές και η ΑΑ δε βγάζει πάνω από 35 ποδόλιβρα. Με παρέπεμψε σε FX αν θέλω 45 που κοστίζει περί τα 1.400€ και από ό,τι είπε, έχουν την ίδια ευθυβολία.

Το AA 510 .25 αποδίδει απο 42 έως 45 ποδόλιβρα μαμά, ανάλογα το σφαιράκι.  Με μικρή μετατροπή φτάνει τα 48-52 εύκολα.

Αυτά που λέω είναι μετρημένα απο 'μένα σε όπλο του 2014. Τώρα αν έχουν αλλάξει τα πράγματα δεν το γνωρίζω.

player

Μήπως έχεις κανένα pdf αρχείο να μου στείλεις να του το στείλω να το δει;

player

Ανάλογα το σφαιράκι είπε και αυτός.... Το pdf πάντως αν το έχεις θα το ήθελα.

FX 500 με 45 ποδόλιβρα και με την ίδια λoγική θα φτάνει και τα 55 αξίζει να δώσει κανείς τόσα χρήματα;

Piperman

Παράθεση από: player στις Μαΐου 05, 2015, 05:28:51 ΜΜ
Ανάλογα το σφαιράκι είπε και αυτός.... Το pdf πάντως αν το έχεις θα το ήθελα.

FX 500 με 45 ποδόλιβρα και με την ίδια λoγική θα φτάνει και τα 55 αξίζει να δώσει κανείς τόσα χρήματα;

Μετά υπάρχουν πολλά τουφέκια σε 6.35 που πάνε πχ 70 πδλβρα και κοστίζουν 450€.
Τα ΑΑ είναι από τα καλύτερα μαμά pcp,απ' το κουτί που λέμε  :)
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

diana350magnum

Όχι φίλε μου, οι σημειώσεις που κρατάω είναι πάντα χειρόγραφες.

Το όπλο δεν είναι μόνο η δύναμη, είναι η εμφάνιση, το πόσο εύχρηστο είναι, η ποιότητα, η αξιοπιστία και φυσικά η τιμή. Τα βάζεις όλα αυτά κάτω και αποφασίζεις τι θα διαλέξεις.

zafka

Μήπως δεν κατάλαβε ότι μιλάς για 0.25;

Τα fx ωραία αλλά υπερτιμημένα (προσωπική άποψη). Σε αυτά τα λ7 παίρνεις κρίκετ ή εντγκαν

player

Από όσα έχω διαβάσει τα ΑΑ είναι τα πιο ευθύβολα που υπάρχουν, αν όχι τα μόνα πρώτα, είναι στην κορυφή. Μου είπε πως και τα FX είναι εξίσου ευθύβολα αλλά είναι πολλά τα λεφτά πάνω από τα 890 της ΑΑ. Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα, για το αν αξίζει τόσα παραπάνω να δώσω έχω ενδοιασμούς.

Έγινε αρκετή συζήτηση μαζί του και του ανέφερα και 6.35mm συν τοις άλλοις οπότε έγινε απολύτως κατανοητό εκ μέρους του το διαμέτρημα.

zafka

http://www.pyramydair.com/s/m/Air_Arms_S510_Xtra_FAC_Sidelever_PCP_Air_Rifle/2498

Χαρακτηριστικά του .25 από αμερική. Λεει 42 ποδόλιβρα. Μάλλον για 5.5 κατάλαβε ο Μηλιδώνης

player

Η μία από τις 2 ιστοσελίδες που του έστειλα είναι αυτή που ανέφερες αλλά με επιλογή διαμετρήματος .25, η άλλη που του έστειλα είναι αυτή http://kapoulitsas-outdoors.gr/index.php/eshop/skopovolh/aerovola-opla/airarms-s510-xtra-sl-rhb-635mm-detail 
Είμαι σίγουρος πως ήταν απόλυτα κατανοητό εκ μέρους του το διαμέτρημα για το οποιο μιλάγαμε.

Γιάννης Κιο.

εγω παντος αναμεσα σε ΑΑ και FX θα επερνα ΑΑ και ας ηταν ποιο κατω σε δυναμη.Οπλα για μια ''ζωη'' ;) :D :D
HW 97K
AT 44 4.5 
Stoeger X20 , TSS Β10 , Crossman 1377
Slavia 631 Lux

nestor15

HW 95 STD 4.5
AA S510 XTRA FAC 5.5 REG
Στάθης

kdaffy

Παρε ενα χατσαν να βρεις την υγεια σου. Κανει 500, δωσε και αλλα 100 για ρεγκ και εισαι ετοιμος. Με καμια 60αρια ποδολιβρα θα σκορπαει τρομο

Sent from my Samsung Galaxy Note 3 using Tapatalk

Christopher

Τα οπλα της air arms στα 12 ποδολιβρα, εχουν γραψει ιστορια.Σε μεγαλες δυναμεις δεν το εχω ψαξει τι κανουν.

Η ποιοτητα κατασκευης ειναι κορυφαια σε ολα της τα οπλα.

Χατσαν αγοραζαμε οταν ηταν τζαμπα, τωρα που οι τιμες εφτασαν εκει που εφτασαν,++++++τα πραγματα που θελει για να δουλεψει σωστα, δεν το βλεπω με τιποτα.

Air arms, οπλο για μια ζωη.
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5