Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Βιντεο και πειραματα με αεροβολα..!!

Ξεκίνησε από Sp guns, Μαΐου 06, 2016, 02:51:56 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sp guns

Παράθεση από: Christopher στις Μαΐου 20, 2016, 07:43:45 ΜΜ
Παράθεση από: Sp guns στις Μαΐου 20, 2016, 07:37:15 ΜΜ
Παράθεση από: Mastromhtsos στις Μαΐου 20, 2016, 07:36:30 ΜΜ
Πολύ τρέλα κουβαλάς!!! Εύχομαι να σου βγει σε καλό.
Χαχα...ευχαριςτω φιλε μου..!!

Ωραιο :D :D :D,εκανα και εγγραφη στο καναλι ;)
[/quote
Ευχαριστω πολυ..!!! Αυτο ειναι πολυ μεγαλη βοηθεια για εμενα..!! Ευχαριστω..!!

Sp guns

Παράθεση από: Michael στις Μαΐου 20, 2016, 08:04:42 ΜΜ
Πολύ καλό, έλιωσα στο γέλιο.  :D  :D  :D
Πάει και η συμμορία των "σπρέι" .
:D  :D  :D

Καλό θα ήταν όμως να φαίνεται και κανένας πυροσβεστηρας στο βίντεο, έτσι για να δείχνει ότι έχεις πάρει τα απαραίτητα μέτρα.
8)
Ευχαριστω φιλε μου..!! Εχεις δικιο...αλλα ηταν ολα υπο ελεγχο στο χωραφακι...ευχαριστω..!!

despot

... δηλώνω εξαρτημένος  ;D

Sp guns

Παράθεση από: despot στις Μαΐου 20, 2016, 10:37:23 ΜΜ

... δηλώνω εξαρτημένος  ;D

Χαχαχα...πολυ ωραιο..!!! Εσυ το εφτιαξες;;;;;

Γιάννης Κιο.

ενταξει......... γουσταρω με 1000  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
HW 97K
AT 44 4.5 
Stoeger X20 , TSS Β10 , Crossman 1377
Slavia 631 Lux

Thanos.L

το γλωσσοφαγαμε το παλικαρι .....  :-\ ::) ;D
αντι να βελτειωθουν τα αγγλικα του μετα απο καποιες προτροπες,χειροτερεψαν..!!  για να μην αναφερω οτι το μπολιασε το βιντεο και με το Ελληνικο του  (nice touch... ;) ) :D :D :D
απο ολα ειχε το μενου,μεχρι και ''μανιταρι'' καταφερε να βγαλει ο αθεοφοβος με το μπουκαλι  :o ;D
να πω την μαυρη αληθεια,στην αρχη νομισα οτι ειναι εφε οι φλογες. το φοντο και η γωνια ληψης προφανως τις εκαναν να δειχνουν ψευτικες (στα ματια μου τουλαχιστον),σαν να ηταν απο κομπιουτερ. μετα απο πιο προσεκτικη παρατηρηση ομως ειδα οτι ηταν αληθινες.
αντε παμε για το επομενο Σπυρο  ;) :)

υγ: αν ειχες ταπωσει το μπουκαλι με καλυκακι,η το εβαζες καπου απο πανω στο σταντ ωστε να εκτοξευτει με την πιεση η' την φλογα θα ειχες καλυψει και την αναλογη ζητηση απο εδω μεσα ...  ;)   δυο σε ενα δηλαδη και θα ειχες και την πρωτοτυπια να εκτοξευσεις καλυκα ριχνοντας με αεροβολο χωρις να τον ακουμπησει βολιδα καθολου,αλλα παραλληλα ευστοχωντας .....  ;) ;) ;)  8) 8) (το κανουμε πολλοι απο εμας,αλλα αστοχωντας. χτυπωντας το χωμα μπροστα αντι τον καλυκα...  ::) ::) ;D ;D )
''Precharged sarcastic''
- εργενομπατιροαφραγκος,θεωριτικοσχετικοασχετος,σαρκαστικοπαρλαπιποαστοχος!
- ''τιποτα καλα δεν θα παει...''
- τα οπλα τα εφαγε η μαρμαγκα...

Sp guns

Παράθεση από: Γιάννης Κιο. στις Μαΐου 21, 2016, 09:19:40 ΠΜ
ενταξει......... γουσταρω με 1000  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ευχαριστω πολυ Γιαννη..!!! Το οτι σου αρεσουν τα βιντεακια μου, ειναι μεγαλη ικανοποιηση και βοηθεια για εμενα..!! Ευχαριστω..!!

Sp guns

Παράθεση από: Thanos.L στις Μαΐου 21, 2016, 10:50:41 ΠΜ
το γλωσσοφαγαμε το παλικαρι .....  :-\ ::) ;D
αντι να βελτειωθουν τα αγγλικα του μετα απο καποιες προτροπες,χειροτερεψαν..!!  για να μην αναφερω οτι το μπολιασε το βιντεο και με το Ελληνικο του  (nice touch... ;) ) :D :D :D
απο ολα ειχε το μενου,μεχρι και ''μανιταρι'' καταφερε να βγαλει ο αθεοφοβος με το μπουκαλι  :o ;D
να πω την μαυρη αληθεια,στην αρχη νομισα οτι ειναι εφε οι φλογες. το φοντο και η γωνια ληψης προφανως τις εκαναν να δειχνουν ψευτικες (στα ματια μου τουλαχιστον),σαν να ηταν απο κομπιουτερ. μετα απο πιο προσεκτικη παρατηρηση ομως ειδα οτι ηταν αληθινες.
αντε παμε για το επομενο Σπυρο  ;) :)

υγ: αν ειχες ταπωσει το μπουκαλι με καλυκακι,η το εβαζες καπου απο πανω στο σταντ ωστε να εκτοξευτει με την πιεση η' την φλογα θα ειχες καλυψει και την αναλογη ζητηση απο εδω μεσα ...  ;)   δυο σε ενα δηλαδη και θα ειχες και την πρωτοτυπια να εκτοξευσεις καλυκα ριχνοντας με αεροβολο χωρις να τον ακουμπησει βολιδα καθολου,αλλα παραλληλα ευστοχωντας .....  ;) ;) ;)  8) 8) (το κανουμε πολλοι απο εμας,αλλα αστοχωντας. χτυπωντας το χωμα μπροστα αντι τον καλυκα...  ::) ::) ;D ;D )

Χαχα...οντως Θανο τα αγγλικα μου σε αυτο το βιντεο ειναι αστα να πανε..!! Επρεπε να βαλω και στο τελος ενα  sorry for my english.!! Ωραια η ιδεα σου με το καλυκακι..! Δεν το σκεφτηκα..!! Αλλα το εχω υποσχεθει..!! Ευχαριστω πολυ..!!

Nikos_Atalanti

Το επόμενο με γκαζάκι 500 γραμμάρια να φανεί η φλόγα από τον διαστημικό σταθμό.... ;D ;D ;D

Sp guns

Παράθεση από: Nikos_Atalanti στις Μαΐου 21, 2016, 07:04:35 ΜΜ
Το επόμενο με γκαζάκι 500 γραμμάρια να φανεί η φλόγα από τον διαστημικό σταθμό.... ;D ;D ;D

Χαχαχα...μην νομιζεις οτι δεν το σκεφτηκα...αλλα με φοβιζει η σκεψη..!!! Χαχα...

Michael

Σε λίγο σε βλέπω να έχεις εκπομπή στο yt σε φάση mythbusters αλλα για καταστροφές με αεροβόλο.
:D  :D  :D  :D

Sp guns

Παράθεση από: Michael στις Μαΐου 21, 2016, 08:27:03 ΜΜ
Σε λίγο σε βλέπω να έχεις εκπομπή στο yt σε φάση mythbusters αλλα για καταστροφές με αεροβόλο.
:D  :D  :D  :D
Πολυ μου αρεσαν οι mythbusters..!! Πολυ ωραια εκπομπη.!! Μακαρι να ειχαμε τα μεσα να κανουμε τετοια πειραματα..!!

Michael

Όντως ωραία θα ήταν.
Αλλα και έτσι μια χαρά το πάς.
:)  :)  :)

Sp guns

Παράθεση από: Michael στις Μαΐου 21, 2016, 10:38:19 ΜΜ
Όντως ωραία θα ήταν.
Αλλα και έτσι μια χαρά το πάς.
:)  :)  :)
Τι να κανουμε..με οτι εχουμε..το θεμα ειναι να περνας καλα..!!

Piperman

Μόνο sex και αεροβόλα πλέον