ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΕΥΣ

Ξεκίνησε από Piperman, Οκτωβρίου 30, 2012, 08:53:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Thorin

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου ο δεύτερος από τους 19 αγώνες που διοργανώνει ο ΖΕΥΣ για το διάστημα Ιανουαρίου - Ιουνίου 2013 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.
Συμμετείχαν 21 σκοπευτές και σκοπεύτριες όλων των ηλικιών από 9 συλλόγους.
Δείτε τις λεπτομέρειες και τα αποτελέσματα στο www.zeys.eu

alpha-63

Παράθεση από: Thorin στις Φεβρουαρίου 06, 2013, 10:18:21 ΜΜ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου ο δεύτερος από τους 19 αγώνες που διοργανώνει ο ΖΕΥΣ για το διάστημα Ιανουαρίου - Ιουνίου 2013 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.
Συμμετείχαν 21 σκοπευτές και σκοπεύτριες όλων των ηλικιών από 9 συλλόγους.

...που είσαι Γιώργηηηηη δεν σε θωρώ  ωρέ  ???  :-\

Thorin

Απασχολημενος με τα διοργανωτικα!
Τα σκοπευτικα μου καμωματα τα εκανα το Σαββατοκυριακο οπου δεν τα πηγα και ασχημα,
και επανερχομαι μεθαυριο για την επαναληψη :)

alpha-63

Παράθεση από: Thorin στις Φεβρουαρίου 06, 2013, 10:41:15 ΜΜ
Απασχολημενος με τα διοργανωτικα!
Τα σκοπευτικα μου καμωματα τα εκανα το Σαββατοκυριακο οπου δεν τα πηγα και ασχημα,
και επανερχομαι μεθαυριο για την επαναληψη :)

οουυφ, είπα και εγώ, άρρωστος θα ήταν  :)

Thorin

Αστα γιατι εχω τσιμπισει ενα συναχι πανω-κατω Βυρωνα...

Christopher

Συγχαρητηρια στον φιλο Σωτηρη.(cynix)
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

alpha-63

...παγόβουνο κύριοι ! Μόλις έχετε δει την κορυφή του. Τα υπόλοιπα 2/3 είναι κρυφά ακόμη, όταν αναδυθούν...  :D :D :D 
Μπράβο και από εμένα και καλή συνέχεια στον φίλο μου !  :-*

Thorin

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου ο τρίτος από τους 19 αγώνες που διοργανώνει ο ΖΕΥΣ για το διάστημα Ιανουαρίου - Ιουνίου 2013 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.
Συμμετείχαν 17 σκοπευτές και σκοπεύτριες όλων των ηλικιών από 6 συλλόγους.

alpha-63

Παράθεση από: Thorin στις Φεβρουαρίου 13, 2013, 10:20:46 ΜΜ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου ο τρίτος από τους 19 αγώνες που διοργανώνει ο ΖΕΥΣ για το διάστημα Ιανουαρίου - Ιουνίου 2013 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.
Συμμετείχαν 17 σκοπευτές και σκοπεύτριες όλων των ηλικιών από 6 συλλόγους.

Στο Αεροβόλο Τουφέκι Ανδρών - ΑμεΑ ο Σωτήρης Γαλογαύρος του ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΥ είχε επίδοση 573/600. :-*

O Χάρης Τσαχάκης κατέκτησε την δεύτερη θέση με συνολική επίδοση 1066/1200 (530+536) και ο Μανώλης Τσαχάκης την τρίτη θέση με συνολική επίδοση 1064/1200 (522+542). Ακολούθησαν ο Γιώργος Μακρής στην τέταρτη θέση με 1057/1200 (540+517) και ο Διονύσης Τσουκαλάς στην έκτη θέση με 1045/1200 (526+519).   :-*

...λεβέεεεεεντες μου ! Καλή συνέχεια.... ;)

Thorin

Η ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ "ΖΕΥΣ" προκηρύσσει, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΣΚ.Ο.Ε., αγώνες σταθερού στόχου Α' κατηγορίας Αεροβόλων Όπλων ΑΓΕΝ στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου.
Δείτε την προκύρηξη στο www.zeys.eu

Thorin

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου ο τέταρτος από τους 19 αγώνες που διοργανώνει ο "ΖΕΥΣ" για το διάστημα Ιανουαρίου - Ιουνίου 2013 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.
Συμμετείχαν 18 σκοπευτές και σκοπεύτριες όλων των ηλικιών από 8 συλλόγους.

Μια έκπληξη περίμενε τους αθλητές που έλαβαν μέρος στον σημερινό αγώνα, καθώς συμμετείχαν στην πρώτη δοκιμή του συστήματος παρουσίασης αποτελεσμάτων που εξέλιξε η Σκοπευτική Λέσχη "ΖΕΥΣ". Το σύστημα αυτό που θα χρησιμοποιηθεί στον αγώνα Αεροβόλων Όπλών Α' κατηγορίας που διοργανώνει ο "ΖΕΥΣ" το ερχόμενο Σάββατο, παρουσιάζει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα καθώς καθε δεκάδα που βαθμολογείται παρουσιάζεται στην οθόνη του βιντεοπροβολέα επιτρέποντας στους θεατές να έχουν άμεση επαφή με τις επιδόσεις των σκοπευτών και την διαμόρφωση της κατάταξης.

alpha-63

Παράθεση από: Thorin στις Φεβρουαρίου 19, 2013, 12:25:55 ΠΜ
Η ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ "ΖΕΥΣ" προκηρύσσει, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΣΚ.Ο.Ε., αγώνες σταθερού στόχου Α' κατηγορίας Αεροβόλων Όπλων ΑΓΕΝ στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου.
Δείτε την προκύρηξη στο www.zeys.eu

...τα 2/5 της οικογένειας το Σάββατο θα είναι εκεί ! Ο πρωτότοκος και η σύζυγος. Ίσως αγχωθούν με το νέο σύστημα προβολής αποτελεσμάτων... ::)
...καλή επιτυχία σε όλους σας !

Piperman

Μπράβο και πάλι στον Σωτήρη για το υψηλότατο σκόρ (1ος γενικής).
Γιώργο δεν έλαβες μέρος;
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Thorin

Να ερθουν και να περασουν καλα!
Τα αποτελεσματα ειναι για τους θεατες, οι σκοπευτες δεν πρεπει να ασχολουνται με αυτα :)

Thorin

Εγω οπως συνηθως αγχωνομαι με την διοργανωση στους δικους μας αγωνες, και με την δοκιμη του νεου συστηματος που βαθμολογουσα δεκαδα δεκαδα αντι για ολες τις βολες καθε σκοπευτη οταν τελειωνε πηρε φωτια ο κολος μου... :P