ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΕΥΣ

Ξεκίνησε από Piperman, Οκτωβρίου 30, 2012, 08:53:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

alpha-63

Παράθεση από: Thorin στις Φεβρουαρίου 21, 2013, 12:53:12 ΠΜ
Εγω οπως συνηθως αγχωνομαι με την διοργανωση στους δικους μας αγωνες, και με την δοκιμη του νεου συστηματος που βαθμολογουσα δεκαδα δεκαδα αντι για ολες τις βολες καθε σκοπευτη οταν τελειωνε πηρε φωτια ο κολος μου... :P

...βάλτου π@π΄@κι !  :D
...είναι και sic και trendy  :)

cynix

Πολύ καλή η προσπάθεια του ΖΕΥΣ για αναβάθμιση του συστήματος. Μπράβο στα παιδιά!
Πιπ ευχαριστώ, αλλά χθές ήταν μια σχετικά κακή ημέρα (διδακτική όμως) με πολλά λάθη κατα την επώμιση..
Καλή επιτυχία στον προσεχή Α κατηγορίας αγώνα..
team Walther Greece

Piperman

Παράθεση από: cynix στις Φεβρουαρίου 21, 2013, 11:01:16 ΠΜ
Πολύ καλή η προσπάθεια του ΖΕΥΣ για αναβάθμιση του συστήματος. Μπράβο στα παιδιά!
Πιπ ευχαριστώ, αλλά χθές ήταν μια σχετικά κακή ημέρα (διδακτική όμως) με πολλά λάθη κατα την επώμιση..
Καλή επιτυχία στον προσεχή Α κατηγορίας αγώνα..

Μ' αρέσει το Πιπ,μου φέρνει κάτι από Πόουπ... :D :D :D :P :P :P ;D ;D ;D
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

alpha-63

...εμένα συνειρμικά με παραπέμπει στo PEEP SHOW   :-[ :-[ :-[

...και εσάς εεεε  ;D ;D ;D

Thorin

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο 23 Φεβρουαρίου οι Αγώνες Α' Κατηγορίας στα Αεροβόλα Όπλα που διοργάνωσε η Σκοπευτική Λέσχη "ΖΕΥΣ" στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.
Συμμετείχαν 83 σκοπευτές και σκοπεύτριες όλων των ηλικιών από 20 συλλόγους.
To σύστημα παρουσίασης αποτελεσμάτων του ΖΕΥΣ χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε αγώνα Α' κατηγορίας, και έδωσε για πρώτη φορά σε αγώνα στην Ελλάδα την δυνατότητα στους θεατές να παρακολουθούν τις επιδόσεις των σκοπευτών και την διαμόρφωση της κατάταξης δεκάδα-δεκάδα.
Δείτε τις λεπτομέρειες και τα αποτελέσματα στο www.zeys.eu

Thorin

Ενας Γιωργος Θεοδωρου στο τουφεκι εφηβων σαν γνωστος φαινεται, πηρε και δευτερη θεση...

Thorin

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου ο πέμπτος από τους 19 αγώνες που διοργανώνει ο "ΖΕΥΣ" για το διάστημα Ιανουαρίου - Ιουνίου 2013 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.
Συμμετείχαν 18 σκοπευτές και σκοπεύτριες όλων των ηλικιών από 8 συλλόγους.

Thorin

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου ο έκτος από τους 19 αγώνες που διοργανώνει ο "ΖΕΥΣ" για το διάστημα Ιανουαρίου - Ιουνίου 2013 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.
Συμμετείχαν 27 σκοπευτές και σκοπεύτριες όλων των ηλικιών από 12 συλλόγους.

Christopher

Hθελα να ηξερα....βρε Σωτηρη τοσα σωβρακα που περνεις τι θα τα κανεις;;;;.

Φιλε μου για μια ακομα φορα,τα συγχαρητηρια μου.
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Thorin

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου ο έβδομος από τους 19 αγώνες που διοργανώνει ο "ΖΕΥΣ" για το διάστημα Ιανουαρίου - Ιουνίου 2013 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.
Συμμετείχαν 24 σκοπευτές και σκοπεύτριες όλων των ηλικιών από 7 συλλόγους.

Thorin

Δυο αγωνες μας περιμενουν αυτο το σαββατοκυριακο, με διοργανωτες τον Σ.Ο.ΕΛ. στο σκοπευτηριο του στην Ελευσινα το Σάββατο και τον ΑΟΠΑ στο Εθνικο Σκοπευτηριο Βυρωνα την Κυριακη.
Ειναι οι τελευταιοι αγωνες Α' κατηγοριας στην Αθηνα πριν τους Πανελληνιους (εκτος αν προκυρηχθει και καποιος εκτος προγραμματος).
Ποιοι φιλοι ειναι ετοιμοι για δραση?

Piperman

Γιώργο στον προηγούμενο απ' ότι είδα "κοπήκατε" μεταξύ σας από 1 έως 6,
πάρα πολύ κοντά ο ένας στον άλλον.Το ΠΣΚΔ που μας έρχεται αύριο φεύγω... :D

Thorin

Ασε τελευταια εχω μεινει σε χαμηλα νουμερα στο αεροβολο και εχουμε και εντονο εσωτερικο ανταγωνισμο,
σε αυτους τους 2 ειναι τελευταιες ευκαιριες για την ομαδα των Πανελληνιων, αλλα με βλεπω χλωμο.
Θα ριξω στο Ελευθερο Πιστολι παντως Πανελληνιους, ελπιζω να πιασω το νουμερο για το οποιο ειμαι ικανος εκει...

Piperman

Εύχομαι ότι καλύτερο  :)

Thorin