Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

GAS RAM vs ΕΛΑΤΗΡΙΟ

Ξεκίνησε από Σαββας Σ, Ιανουαρίου 14, 2013, 03:10:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Piperman

Οπότε όχι μόνο ευχαριστημένος από το gas ram αλλά
ξεπέρασε και τις προσδοκίες σου αν κατάλαβα καλά...
Καμμιά χρονογράφηση θα δούμε;;;; ::)
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

diana350magnum

Θεωρώ πως σε αυτή τη σύγκριση (ελατήριο vs gas ram) πρέπει να αναφέρουμε μερικές παραμέτρους ακόμα.
Βασική παράμετρος είναι η δύναμη του όπλου. Άν μιλάμε για ένα όπλο με gas ram και ισχύ περι τα 15-16 ποδόλιβρα, τότε έχει μόνο θετικά να παραθέσει έναντι ενός με ελατήριο. Πολύ εύκολη όπλιση, πολύ γρήγορο lock time, μικρή ανάκρουση και χαμηλό θόρυβο. Φυσικά το μαγαλύτερο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα που μας δίνει, να παραμένει οπλισμένο για πολλές ώρες χωρίς την αλλοίωση της δύναμης. Όμως αν μιλήσουμε για μεγαλύτερη ισχύ 20 ποδόλιβρες και πάνω, τότε το gas ram αλλάζει χαρακτήρα. Η δύναμη που απαιτείται για την όπλιση είναι αρκετά μεγάλη και όλος ο κύκλος βολής αρχίζει και αγριεύει.
Μια σημαντική παράμετρος επίσης είναι αν το όπλο ελατηρίου είναι με μαμά εξαρτήματα ή φέρει κάποιου είδους βελτιωτικό κίτ. Στην πρώτη περίπτωση όλοι γνωρίζουμε πως στα μαμά εξαρτήματα θα έχουμε κάποιες ατέλειες (λίγο παραπάνω θόρυβο, κλώτσημα κτλ κτλ). Ενώ στη δεύτερη περίπτωση πλησιάζουμε πολύ τη λειτουργία του gas ram.

Σαββας Σ

Παράθεση από: PIPERMAN στις Μαΐου 16, 2013, 07:59:50 ΜΜ
Οπότε όχι μόνο ευχαριστημένος από το gas ram αλλά
ξεπέρασε και τις προσδοκίες σου αν κατάλαβα καλά...
Καμμιά χρονογράφηση θα δούμε;;;; ::)
Μολις μας κανει τα κεφια ο κοπρος.Παντος στον Ξεμοφων το οπλο εριχνε το jsb 8,44 σε 4,52 απο 870 ως 879 εκει μεσα.Μια βολη ομως εφτασε στα 890.Αυτο καινουργιο του κουτιου.Τωρα που πατησε η τσιμουχα θα δουμε πραγματικα τι κανει.Παντος δεν ειχα καθολου ντιζελιν.
και....gamo!

Σαββας Σ

Επισης αυτο που θελω να πω ειναι οτι το gasram των 15 ποδολιβρων ριχνει πιο γλυκα απο ενα 12 λιβρο ελατηριου. εγινε ΚΑΙ ΤΕΣΤ με σφαιρακι στην πλατη του οπλου στο σωμα..Στο gamo δεν επεσε καμια φορα!
και....gamo!

ikuzusfanis

ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΤΩΜΟΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ;D ;D
ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Σαββας Σ

Παιδια λαθος 897 890 εριχνε ::) ::) ::)
και....gamo!

Σαββας Σ

Παράθεση από: ikuzusfanis στις Μαΐου 16, 2013, 08:25:11 ΜΜ
ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΤΩΜΟΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ;D ;D
Α αυτο γινεται,ευτυχως που ειχα και παρεα οταν καναμε το τεστ και εχω μαρτηρα 8)
και....gamo!

Christopher

Παράθεση από: Σαββας Σ στις Μαΐου 16, 2013, 07:57:23 ΜΜ
Παράθεση από: ikuzusfanis στις Μαΐου 16, 2013, 07:51:31 ΜΜ
Ενταξει Ηρακλη  ;)Μακαρι να μπορουσα να παρω ΗW 97 .Οταν εδωσα το σ500 στον Agior σκεφτομουν πολυ σοβαρα να παρω το 97αρι αλλα φρεναρα σκεφτομενοσ οτι τι ξενερωμα θα ετρωγα αν γκρουπαρει απαισια σε σχεση με αυτο που εδωσα ???τελοσ παντων ξεφευγω  εδω δεν ειναι το pcp vs spring ;D ;D ;D
Καλη καρδια παν απ ολα να απολαμβανουμε το χομπυ μας χωρις νευρα και παρεξηγησεις  :) :) :) :)
ΣΑΒΒΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ GAMO ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΛΙΓΟ
ΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΥΛΙΚΟ  ;D ;D ;D ;D ;D
δεν εχω μουτρα βρε αδερφε,απλα τα ειπα ολα :D :D :D

Nα βρονταει το 97 εχω δει και ακουσει πολλα,να μην γκρουπαρει...κανενα.
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

drakos

Παράθεση από: Christopher στις Μαΐου 16, 2013, 09:18:43 ΜΜ

Αυτο ειναι το περιεργο Χριστοφορε  ??? .
Και του γατου το 95αρι στις 14,7 ποδ ,αν και κλωτσαει ως καινουργιο , ξεσκιζει .
L a z e r
Φαλτσετα
Ματσετα
Μπαλτας

Christopher

Παράθεση από: drakos στις Μαΐου 16, 2013, 09:31:23 ΜΜ

Αυτο ειναι το περιεργο Χριστοφορε  ??? .
Και του γατου το 95αρι στις 14,7 ποδ ,αν και κλωτσαει ως καινουργιο , ξεσκιζει .

14,7 ποδολιβρα;; ??? ???
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Σαββας Σ

Εγω παντος στο 95αρι μου αυτα τα ποδολιβρα τα επιασα με ΤΙΤΑΝ.Μαμα θυμαμε ηταν 13 και κατι.
και....gamo!

drakos

Παράθεση από: Σαββας Σ στις Μαΐου 16, 2013, 09:43:29 ΜΜ
Εγω παντος στο 95αρι μου αυτα τα ποδολιβρα τα επιασα με ΤΙΤΑΝ.Μαμα θυμαμε ηταν 13 και κατι.

Σαββα μεγια το καινουργιο σου εργαλειο  :) .
Κι εμενα μαμα ετρεχε τα 8,44 με 870+ εως 880 περιπου .
L a z e r
Φαλτσετα
Ματσετα
Μπαλτας

Σαββας Σ

Ευχαριστω δρακουλη ;) :) :),υπαρχουν διαφορες δεν εχω επισημανει που.Το προηγουμενο 97αρι (γατος)με μαμα ελατηριο εφτανε τα 13 ποδολιβρα ανετα.Το Blackline μολις 11,8 με 12 δεν ξερω τι επαιζε ρολο ???
Θα το πω παλι,κωλοβαιραχ ;D ;D ;D ;D ;D
και....gamo!

Σαββας Σ

Παράθεση από: Σαββας Σ στις Μαΐου 16, 2013, 07:57:23 ΜΜ
Παράθεση από: ikuzusfanis στις Μαΐου 16, 2013, 07:51:31 ΜΜ
Ενταξει Ηρακλη  ;)Μακαρι να μπορουσα να παρω ΗW 97 .Οταν εδωσα το σ500 στον Agior σκεφτομουν πολυ σοβαρα να παρω το 97αρι αλλα φρεναρα σκεφτομενοσ οτι τι ξενερωμα θα ετρωγα αν γκρουπαρει απαισια σε σχεση με αυτο που εδωσα ???τελοσ παντων ξεφευγω  εδω δεν ειναι το pcp vs spring ;D ;D ;D
Καλη καρδια παν απ ολα να απολαμβανουμε το χομπυ μας χωρις νευρα και παρεξηγησεις  :) :) :) :)
ΣΑΒΒΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ GAMO ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΛΙΓΟ
ΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΥΛΙΚΟ  ;D ;D ;D ;D ;D
δεν εχω μουτρα βρε αδερφε,απλα τα ειπα ολα :D :D :D

θα συνηγορισω και εγω.Το ατιμο μια μερα πριν το δωσω εκανε απανωτα γκρουπ 1,5 ποντου και λιγοτερο, στα 50 μετρα.Το μονο αεροβολο ελατηριου  που το κανει αυτο επανελημενα.Πεσ τα ρε Φωντα :D :D :D
και....gamo!

Σαββας Σ

Παράθεση από: Σαββας Σ στις Μαΐου 17, 2013, 07:40:39 ΠΜ
Ευχαριστω δρακουλη ;) :) :),υπαρχουν διαφορες δεν εχω επισημανει που.Το προηγουμενο 97αρι (γατος)με μαμα ελατηριο εφτανε τα 13 ποδολιβρα ανετα.Το Blackline μολις 11,8 με 12 δεν ξερω τι επαιζε ρολο ???
Θα το πω παλι,κωλοβαιραχ ;D ;D ;D ;D ;D
Το ιδιο και τα 95αρια.Το ενα πηγαινε γα@@@@ντας τα 7,9 premier και το αλλο δεν μπαιναν καν στη κανη.Τα γκρουπαριζε σαν λιοκανο :o :o
βρηκα την τοτε δοκιμη με ΤΙΤΑΝ που εκανε ενας φιλος
Με τις jsb 8.4 μου έβγαλε από 880 μέχρι και 915 fps (14,5 - 15.5 lbft).
Με τις jsb 10.3 από 800 μέχρι 835 fps (14,5 - 16 lbft).
κωλοβαιραχ ;D ;D ;D ;D ;D
και....gamo!