Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Ασφαλης αποσταση βολης

Ξεκίνησε από Bill, Οκτωβρίου 12, 2014, 11:03:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Bill

Καλησπερα σε όλους.. Δεν ξερω αν γραφω στο σωστό thread.
Ποια αποσταση θεωρειται ασφαλης για βολη; Εννοω για να επιστρεψει πισω η βολίδα η κάποιο μερος αυτβς... Φυσικά παίζει ρόλο το υλικό που προσκρούει

Vardeos®

Παράθεση από: v-k στις Οκτωβρίου 12, 2014, 11:03:56 ΜΜ
Ποια αποσταση θεωρειται ασφαλης για βολη; Εννοω για να επιστρεψει πισω η βολίδα η κάποιο μερος αυτβς... Φυσικά παίζει ρόλο το υλικό που προσκρούει

Θα έλεγα να μην κάνεις αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις  :D  ;D

Έχω 2 τρύπες στα πλακάκια του μπάνιου  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D 

και δεν κάνω πλάκα  ;D  ;D  ;D

Κόβω των σκυλιών κλαρί

Τι να το κάμεις τι πιτσιπι άμα έχεις καλο αλατήριο.

Καντιλοσβήστης σε κακόβουλα διαχειριστικά εργαλεία της φύσης.

Christopher

Οταν με πιανει η στερηση ριχνω μεσα στο σπιτι με 7αλιβρα, δεν το προτεινω σε κανενα γιατι η μαλα@@α δεν αργει να γινει.
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Piperman

Καλό είναι να μη θεωρούμε καμμιά απόσταση ως τέτοια  :)
Στο σκ/ριο έχουν γυρίσει βολίδες από τα 10,τα 15,τα 25,τα 30 μέτρα.
Όσο πιο αδύναμο ένα όπλο τόσο χειρότερα.
Κανονικά φοράμε τα ειδικά γυαλιά (κάποιοι το κάνουν στο Σχιστό).
Προσωπικά φροντίζω η γωνία βολής να είναι τέτοια που να μην επιτρέπει στο σφαιράκι
να γυρίσει πίσω,άσχετα με την απόσταση.
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Lionheart

Παράθεση από: Vardeos® στις Οκτωβρίου 12, 2014, 11:28:08 ΜΜ

Παράθεση από: v-k στις Οκτωβρίου 12, 2014, 11:03:56 ΜΜ

Θα έλεγα να μην κάνεις αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις  :D  ;D

Έχω 2 τρύπες στα πλακάκια του μπάνιου  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D 

και δεν κάνω πλάκα  ;D  ;D  ;D

:-X :-X :-X Μεγαλε.......  ( νομιζα οτι μονο εγω το επαθα) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

Teo

μια ερώτηση έκανε , θεωρήσαμε κάτι ως δεδομένο και αρχίσαμε τα φόρα κράνος - ποτέ στο σπίτι (αλλά εγώ το κάνω ) κτλ
Εγώ και ρίχνω στο σπίτι (χωρίς να έχω γκρεμίσει τοίχο  ;D ) και θα συνεχίσω να το κάνω (μια και το κοντινότερο σκοπευτήριο είναι Ασπρόπυργο .... ) και θεωρώ έτσι όπως το κάνω ότι είναι ασφαλές .

πλζ μην πετροβολήσετε όλοι μαζί .....ένας ένας  ;)

gatos

Παράθεση από: Teo στις Οκτωβρίου 13, 2014, 09:11:02 ΠΜ
μια ερώτηση έκανε , θεωρήσαμε κάτι ως δεδομένο και αρχίσαμε τα φόρα κράνος - ποτέ στο σπίτι (αλλά εγώ το κάνω ) κτλ
Εγώ και ρίχνω στο σπίτι (χωρίς να έχω γκρεμίσει τοίχο  ;D ) και θα συνεχίσω να το κάνω (μια και το κοντινότερο σκοπευτήριο είναι Ασπρόπυργο .... ) και θεωρώ έτσι όπως το κάνω ότι είναι ασφαλές .

πλζ μην πετροβολήσετε όλοι μαζί .....ένας ένας  ;)

Κι εγώ έριχνα μέσα στο σπίτι, με 2 τρύπες στον τοίχο της κουζίνας και ένα ξέφτι στην κουρτίνα στο δωμάτιο των παιδιών όταν το σφαιράκι γύρισε πίσω, αφού βρήκε το MDF της στοχοθήκης, περνόντας δίπλα από το αυτί μου. 2-3φορές έχει γυρίσει στα πόδια μου από το MDF και τα περισσότερα ήταν με πιστόλι αμπούλας. Μόνο το ξέφτι έκανα στην πρώτη πρώτη βολή με το 30άρι.
Είναι επικίνδυνο... Η κάψα που μας πιάνει για να ρίξουμε, μας κάνει να το ξεχνάμε. Κακώς... ;)
HW95 .22 (Lion)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.

kostas100

Για να ριξεις μεσα στο σπιτι χρειαζεσαι καταλληλη στοχοθηκη-στοχοπαγιδα..
το οπλο να ειναι ρυθμισμενο τα σκοπευτικα του και να μην υπαρχει κοσμος στα περιξ..
Το ιδιο ισχυει και σε αυλη και ταρατσα..
Προσοχη στην γωνια προσκρουσης ..
Δεν το συνηστω εαν δεν υπαρχουν οι ανωτερω προυποθεσεις..

Christopher

Εγραψα ότι δεν το προτείνω.Δεν υπαρχει αεροβολας που να μην σκαλιζει το οπλο του στο σπιτι.Μια ρυθμιση στην σκανδαλη να κανεις 5-6 σφαιρακια θα τα ριξεις.Ενα γρασσαρισμα να κανεις 5-10 σφαιρακια θα τα ριξεις για να δεις τι σκατα εκανες.

5-6 στον χρονη να δεις ποσα fps βγαζει  όταν αλλαξεις τσιμουχα κλπ.

Τετοια χρηση στα αεροβόλα μου την κανω στο σπιτι.Στοχους,γκρουπακια,καλυκακια κλπ,μονο στο σκοπευτηριο.
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Teo

καλά αν φτάσω να χτυπάω και καλικάκια μέσα στο σπίτι τότε θα  έχω φτάσει σε άλλο επίπεδο ^^ .

Lionheart

Παράθεση από: Teo στις Οκτωβρίου 13, 2014, 10:55:04 ΠΜ
καλά αν φτάσω να χτυπάω και καλικάκια μέσα στο σπίτι τότε θα  έχω φτάσει σε άλλο επίπεδο ^^ .
Τωρα με βαζεις σε σκεψεις.... ::) :-X ;D ;D ;D ;D
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

agior

Παράθεση από: Christopher στις Οκτωβρίου 13, 2014, 09:47:38 ΠΜ
Εγραψα ότι δεν το προτείνω.Δεν υπαρχει αεροβολας που να μην σκαλιζει το οπλο του στο σπιτι.Μια ρυθμιση στην σκανδαλη να κανεις 5-6 σφαιρακια θα τα ριξεις.Ενα γρασσαρισμα να κανεις 5-10 σφαιρακια θα τα ριξεις για να δεις τι σκατα εκανες.

Τετοια χρηση στα αεροβόλα μου την κανω στο σπιτι.Στοχους,γκρουπακια,καλυκακια κλπ,μονο στο σκοπευτηριο.

Έχουμε ζωγραφίσει τη Γκουέρνικα στο σοβά στην απέναντι πολυκατοικία ;D ;D ;D
Προστάτης της χλωρίδας και πανίδας με εργαλεία διαχείρισης άγριας ζωής

mikesf

Τι να πουν και αυτοί που ρίχνουν μεσα στο σπίτι και τα 80λιβρα...  :D :D :D

Όχι εγώ...
Ανώνυμοι Αεροβολικοί

Lionheart

Παράθεση από: agior στις Οκτωβρίου 13, 2014, 12:18:41 ΜΜ
Παράθεση από: Christopher στις Οκτωβρίου 13, 2014, 09:47:38 ΠΜ

Έχουμε ζωγραφίσει τη Γκουέρνικα στο σοβά στην απέναντι πολυκατοικία ;D ;D ;D

Κατι τετοιο θα εννοει ο ποιητης :-X ;D ;D ;D ;D

kdaffy

Το πιο επικίνδυνο είναι να ρίχνεις με πιστόλι CO2 που ρίχνει ατσαλακια. Αυτά όπου και να χτυπήσουν επιστρέφουν.
Εγώ έχω φτιάξει από χαρτοκουτο 1*1 περίπου γέμισμενο με Πανιά και  βιβλία που άντεχε και του ατ-π2 σε 6.35. Το κρικετ δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αποφεύγω καθοσον πιο δυνατό.
Αυτό που κάνω όταν θέλω να ρυθμίσω ή να ξεδωσω πάω υπόγειο που έχω έως 20 μέτρα και ρίχνω από αεροβόλα μέχρι βαλιστρες.

Στάλθηκε από το SM-P600 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk